USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Шацьку з'явились «Небайдужі»

29 Листопада 2014 10:04
Розпочала діяль­ність група волонтерів « Не­байдужі», котра має за мету пос­тійну матеріальну й психо­логічну допомогу солдатам із Шацького району, які беруть участь в АТО. У планах учас­ників групи – підтримання зв’яз­ку з бійцями, відправлення їм адресних посилок, збір теплих речей, виготовлення маску­ва­ль­них сіток, сприяння запису солдатів і їхніх сімей на курси психологічної реабілітації тощо.

Група працює у Шацьку. Поки що волонтери зби­ра­ють речі ручної роботи (вишиті серветки, доріжки, рушники, ска­тер­тини тощо), які відправ­ляють на аукціон. На зібрані від продажу кошти закуповують апте­ч­ки та кровоспинні препа­рати для воїнів. Хто бажає бути корисним у цій справі, прохання телефонувати за номером: 096-26-14-303.

Також учасники виготов­ляють маскувальні сітки білого ко­льо­ру на військову тех­ніку. Перший виріб, який допо­магали плести учні ЗОШ І-ІІІ ст. селища Шацьк (на фото), найб­лиж­чим часом буде відправлений в зону АТО, на замовлення на­ших солдатів. Волонтери про­сять шачан і жителів району до­помогти матеріалом – білою тка­ниною (підійдуть старі прос­ти­радла, наволочки, підодіяль­ники) та самим долучитися до роботи. Контактний телефон: 096-24-20-858. Всі, хто небай­дужі, приєднуйтеся до «Небай­дужих»! Для волонтерів важ­ли­ва будь-яка підтримка, пора­да і навіть тепле слово.

Джерело: «Шацький край».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus