USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни переказали на тепловізори бійцям 60 тисяч

11 Вересня 2014 16:29
Продовжується збір коштів працівників культури і мистецтва та не байдужих громадян нашого краю в рамках благодійної концертно–громадської акції волинських митців та усіх патріотів Волині на підтримку української армії, зокрема нашим волинянам, які воюють на сході України, під гаслом – «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!». Про це повідомляє ініціатор справи, заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

За минулий тиждень на розрахунковий рахунок обласної спілки ветеранів Афганістану надійшло більше 15 000 гривень благодійної допомоги. Загалом волиняни переказали майже 60 000 гривень на придбання приборів нічного бачення та тепловізорів нашим волинським бійцям, які воюють на донецько – луганському фронті.

За прикладом працівників обласного управління культури, свій одноденний заробіток на допомогу волинським бійцям переказала обласна бібліотека імені Олени Пчілки – 8170 гривень.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волиняни, не чекаючи можливості внести свою фінансову пожертву у скриньку під час благодійної мистецької акції переказують кошти на благодійний рахунок у Волинську обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану для придбання приборів нічного бачення і тепловізорів нашим волинським воїнам, котрі воюють на сході України.

Приємно, що окрім установ закладів культури Волинського краю, свої кошти на потребу волинським воїнам також переказали окремі працівники галузі культури і мистецтва та інші небайдужі громадяни – патріоти та організації: Волинський технікум харчових технологій – 6140 гривень, пивний заклад «Пивна хата» – 500 гривень, Олег Слюсар і Олег Сердюк – по 1000 гривень, Олексій Ярмолюк, Ольга Ємельянова, Олексій Фрончко по 300 гривень та інші добродії.

Організатори благодійної акції висловлюють щиру вдячність усім закладам культури і мистецтва області, окремим культпрацівникам, митцям та іншим громадянам Волині, які долучилися до благодійної акції «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!» і вже на сьогоднішній день зуміли зібрати коштів у сумі майже 60 000 гривень на придбання приборів нічного бачення та тепловізорів нашим солодатам.

Благодійна культурно –громадська акція волинських митців та усіх патріотів Волинського краю буде проходити і далі, тому просимо долучатися до неї не тільки працівників культури та мистецтва але й інших людей, для яких не байдужа доля наших волинських бійців, а остаточний підсумок збору коштів буде підраховано на благодійному концертному марафоні 28 вересня у Луцьку. Усіх патріотів, котрі прагнуть допомогти волинянам, які беруть участь у військових діях на Сході України, просимо переказувати

благодійну фінансову допомогу у Волинську обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану: розрахунковий рахунок - 26006055500199

в ПАТ «КБ Приватбанк»

МФО 303440

Код 20129977

з поміткою: «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!»

Зі слів ініціатора і організатора благодійної акції Віталія Іваницького, сьогодні для кожного з нас це урок єдності, справжнього патріотизму і людської доброти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
#$ Показати IP 11 Вересня 2014 17:05
Мало!
волонтер Показати IP 11 Вересня 2014 17:26
Перекажіть кошти на благодійну допомогу БІЛЬШЕ! Більшість знас, нажаль, вміємо лише зі сторони рахувати чужі гроші а не допомагати, бодай маленькими своїми фінансами, іншим людям. Там написано,що благодійна акція допомоги волинським солдатам і збір коштів продовжується -ДОЛУЧАЙТЕСЯ!!!
волонтер аноніму Показати IP 11 Вересня 2014 20:09
Ти - Анонім! Ти або вже зглузду зїхав, або за тобою психлікарня плаче, бо те що ти намолов тут - в Україні, тебе БАЦЬКА твій , давно б в кайдани закував. Не принижуй нормальних білорусів.Якщо тобі так погано "шуруй" з України звідки приїхав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus