USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи функціонує «заборонена» баня у Луцькому Центрі туризму?

16 Червня 2014 15:39
Волинські активісти стверджують, буцімто у Центрі туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської ОДА функціонує баня. Однак директор установи Леонід Толстіхін запевняє, що усе це – наклепи.

Про це стало відомо під час круглого столу на тему «Конфлікт навколо роботи Центру туризму спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської ОДА». Ініціаторами заходу виступили активісти з Громадського формування «Самооборона Волині». На захід запросили представників громадських організацій, органів влади, працівників ЦТСЕ, управління освіти та науки облдержадміністрації та інших зацікавлених осіб.

Однак згодом керівник центру таки зізнався, що у проекті закладу справді закладена баня. Утім створили її не у комерційних цілях, а для користування дітей-спортсменів.

«Але її так і не запустили, бо пожежники сказали, що це небезпечно. Так, справді, там є піч. Але ми сушимо там мотузки після походів. Я не дозволю говорити брехню. Так, справді, у проекті сауна є, але насправді там звичайна сушилка», - запевняє він.

Нагадаємо, особливо активістів обурили чутки, буцімто у підвалі центру розташована баня. А це. На їх думку, порушення усіх санітарних норм.

«Ми поїхали в центр перевірити, але сторож не пустив нас туди, мотивуючи це тим, що не має ключів. Одне з двох, або він збрехав, або це нонсенс і знову ж таки порушення усіх норм, якщо у сторожа немає ключів», – зазначив перед тим начальник віддлу туризмута рекреацій Луцької міської ради Юрій Моклиця.

До цього резонансу набула інформація, що, мовляв, у Волинському Центрі туризму спорту та екскурсій, діяльність якого забезпечується за рахунок коштів з міського бюджету, практикують надання комерційних послуг - таких як екскурсійні поїздки. Однак відповідних ліцензій на це не мають, так як і права на комерційну діяльність
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
такотакот Показати IP 16 Червня 2014 15:43
А для чого те ла-ла... важко поїхати і перевірити?:) Є докази, а не припущення, то тоді піднімайте гвалт! А взагалі той Толстіхін ну дуже сво***на людина!!!
такотакотУ Показати IP 16 Червня 2014 16:06
Слу, ти на Людину не вивчився у тролі подався? У тебе є шанс ще стати нормальним
Muhteşem Yüzyıl до такотакотУ Показати IP 16 Червня 2014 16:11
До чого тут тролі? Від цього директора за словами "забрати у дітей" криється звичайне "забрати у мене", громада хоче забрати заклад у Толстіхіна, модернізувати і віддати дітям!!! Можете писати, що ми тролі, тролі хочуть покращення, виховання молоді зокрема!!!
http://vorobus.com/w Показати IP 16 Червня 2014 16:19
гарно тролиш, переїзджай до московії, там за таку якість по 5 баків за слово платять, не марнуй своє поганецьке життя на нашій Волині ;)
www до http://vorobus.com/w Показати IP 16 Червня 2014 16:29
ти вже заробив і ділишься?:)
Вихід до http://vorobus.com/w Показати IP 13 Лютого 2015 16:21
Це від безвиході казиться Загрева ї її блазні. Такі самі т*пі як вона.
Андрій Петрович Показати IP 16 Червня 2014 16:40
Читайте між рядків! Столяр то сидить покитихенько... Якшо Порошенко не змінить зараз керівництво області. То толстіхіна звільнять. Для замилення очей проведуть у сонячному 2-3 заходи, а потім років через 2 закриють табір на реконструкцію... а ще років через 3 виявится що табір давно у приватній власнтсті. На той момент Юра моклиця вже поміняє 16-у чи 19-у "самооборону", А Ігор Володимирович буде спокіненько собі жити по сусідству біля Володимира Нальковича і мати всіх в дупі, в тому числі і загреву і моклицю.... От тоді і буде фінал цієї опери.
Мудрому до Андрій Петрович Показати IP 16 Червня 2014 16:44
Я тебе розчарую, якщо Порошенко змінить керівництво області, в вже відомо як він його змінить то на Толстіхіна і інших описаних тобою осіб (на їхнє теперішнє положення і майбутнє у звільненні чи кар'єрі) це не вплине, пан Толстіхін з друзями на це може не надіятись. Громада хоче змін!!!!!!!!!!!!
Мудрому до Андрій Петрович Показати IP 16 Червня 2014 16:45
Ти може у це не вірити поживем побачимо.
Андрій Петрович до Мудрому Показати IP 16 Червня 2014 16:53
Юрію то ти тут за громаду підписуєшся?! Чи Бодік Климчук проснувся, згадав шо тре бізнес "Патріота" просувати, поки центр будуть блокувати і не давати займатись екскурсійною діяльністю?!
р до Андрій Петрович Показати IP 16 Червня 2014 16:57
Ні. Нажаль це не Юрік і не Бодік, це реальність, яка вже у Києві вирішилась і бажання громади. Сорі, і адіос.
громада до р Показати IP 16 Червня 2014 17:29
І по чому нині реальність коштує?
з освіти до Андрій Петрович Показати IP 16 Червня 2014 16:49
Ну як вже вони надіються що їм знову пільги дадуть як при Януковичу, коли Порошенко "Губернатора поміняє", аж смішно читати!!!! Людоньки в уже в той колодязь, з якого зараз хочете напитись води, вибачте, насцяли так, що води для вас більше там нема, для вас лише... оте що краще не пити.
підписуйся як хочеш до з освіти Показати IP 16 Червня 2014 16:55
Валєнтіна по чому заказнячки? За один комент скільки нинче даєш?! Буду писати кажи таксу!!!
няш до підписуйся як хочеш Показати IP 16 Червня 2014 17:03
Льоня, а скільки ти такси за комент даєш? Чи ти чікушками розраховуєшся? Чи ти справді віриш в свою неперевершеність і реально думаєш, що щоб написати правду про тебе потрібні гроші і якась одна особистість? Та може ти і не Льоня. У Льоні жінка ГАЛЯ!!!, Що ти вцепилося під кожною статтею В тебе ГАЛЯ!!! ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!ГАЛЯ!!!Чи ти вже забув?
крим наш до няш Показати IP 16 Червня 2014 17:08
бочку варенья і корзину печенья з управління освіти винесли!))))
Учень до няш Показати IP 13 Лютого 2015 16:22
Для тебе Чередніченко чи ще якесь чмо не Льоня, а Леонід Миколайович
ого! Показати IP 16 Червня 2014 16:58
Банька? Шось новеньке! А контролюючі "пролюстровані" структури чим займались коли перевіряли табори? Моклиця а ти часом в ту баньку не їздив паритись? Чи хочеш просто попіаритись на нове місце мітиш?
Церковна миша Показати IP 16 Червня 2014 17:19
Знову змішали коней і людей. Толстіхін керує Волинським ОБЛАСНИМ центром туризму спорту та екскурсій, який фінансується з ОБЛАСНОГО, а не МІСЬКОГО бюджету. Луцький центр утримується з міського бюджету. Стосовно бані чи сауни, то можливо активісти у першу чергу перевірили б в якому стані решта приміщень Центру, яким керує Толстіхін і коли там проводили ремонт останній раз. А крім того скільки заходів серед дітей проводить Центр навіть у таких умовах та скільки дітей там займається. Але ж ні хтось сказав "фас" і активісти уже "надзвичайно обурені"...
Анонім до Церковна миша Показати IP 16 Червня 2014 17:23
А він гроші вміє брати не собі, а саме на ремонт Центру???
Церковна миша до Анонім Показати IP 16 Червня 2014 21:17
Певно твоя заява про відомі тобі факти корупції Толстіхіним вже лежить в прокуратурі?
Анонім Показати IP 16 Червня 2014 17:28
Сидять баракуди - двійко, трійко чи семірко і триндять в робочий час як коти у березні. Ще й вгадують хто пише коментарі і чужими іменами підписуються.
Церковна миша до Анонім Показати IP 16 Червня 2014 20:14
Рома, ти вже пишеш під анонімом?
Анонім Показати IP 16 Червня 2014 17:28
Сидять баракуди - двійко, трійко чи семірко і триндять в робочий час як коти у березні. Ще й вгадують хто пише коментарі і чужими іменами підписуються.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Червня 2014 21:12
Привіт, баракудо.
Моклиці, недалекому Показати IP 16 Червня 2014 18:24
«Ми поїхали в центр перевірити, але сторож не пустив нас туди..." - Ю Моклиця. .....А чого ти туди попхалось нещастя?! Чи возомнив себе всесильним Музичком?! І чого сторож мав тобі щось показувати? Дякуй що в сраку не зарядив сіллю!!!
Турист Показати IP 16 Червня 2014 18:34
Как все начиналось: военно-патриотическое воспитание молодежи! А как все закончилось: баня, "Патриот", "Гвардеец", лицензии, деньги от коммерческой деятельности...А ведь украинские патриоты, настоящие лидеры, воспитатели молодежи!
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 07:12
Я особисто замовляв там екскурсію і платив кошти за неі
Ось так Показати IP 17 Червня 2014 09:46
Цікаво, якщо є екскурсії і прибуток, то чи є відрахування в держбюджет! Думаю, що стервозний Толстіхін ніколи цим не поділиться. Взяти це святе, а віддати зась. Поясніть як можна надавати екскурсійні послуги без ліцензій, тим більше дитячі??? Хто йому дав це право??? Чому обласне та міське управління освіти погоджували та підписували ці поїздки? Криша від Клімчука? Вже тільки за це потрібно притягнути до відповідальності та зняти з посади. Тому що в сусідніх областях директори таких же установ на це навіть не наважуються. Тільки Лєня всіх перехитрив. Питання чи надовго? Такий позор на старості років, оце то дожився та допрацювався.
чи є відрахування в Показати IP 17 Червня 2014 13:38
Заздрість не має меж! Заздрість гризе довкілля! В жменю її візьмеш - Вислизне у підпілля. Вдень і вночі не спить,- Все лиш про шлунок дбає! Оком недремним зрить,- Жертву собі шукає. Заполонила світ: Землю,повітря,дУші... Зводить серця на лід, Мозок і тіло сушить. Чути скрізь - знов і знов !- /Миттю щезає радість/ Світом править ЛЮБОВ! Може...все-таки,- заздрість?
Заздрість Показати IP 17 Червня 2014 14:09
Тоді дайте відповідь, за які такі привілеї Дитячий центр туризму надає екскурсійні послуги? В то й час, як туристичні фірми платять за це велике бабло, в тому числі за офіс, телефон, страховку і т.д. а в Лєні це все за держрахунок? Чому нерівні умови для всіх? Хай після того, як піде на пенсію, зніме офіс в центрі міста, заплатить за ліцензію, дозвільні документи, побачимо який з нього вийде бізнесмен. А то тільки бла, бла-бла... А ціни такі як у всіх, навіть дорожчі. І він ще патякає, що цим займаються лише 2 людини, які працюють на бюджетних ставках? Де ваша любов та рівні права до колег? То що панує в вашій установі породжене Толстіхіним ЗАЗДРІСТЬ чи ЛЮБОВ?
Заздрість Показати IP 17 Червня 2014 14:20
Тоді дайте відповідь, за які такі привілеї Дитячий центр туризму надає екскурсійні послуги? В то й час, як туристичні фірми платять за це велике бабло, в тому числі за офіс, телефон, страховку і т.д. а в Лєні це все за держрахунок? Чому нерівні умови для всіх? Хай після того, як піде на пенсію, зніме офіс в центрі міста, заплатить за ліцензію, дозвільні документи, побачимо який з нього вийде бізнесмен. А то тільки бла, бла-бла... А ціни такі як у всіх, навіть дорожчі. І він ще патякає, що цим займаються лише 2 людини, які працюють на бюджетних ставках? Де ваша любов та рівні права до колег? То що панує в вашій установі породжене Толстіхіним ЗАЗДРІСТЬ чи ЛЮБОВ?
горе революціонерам Показати IP 17 Червня 2014 14:47
перестаньте соромитись чули дзвін, не знаєте де він... чи сил не вистачає взятись за справжню люстрацію?
Туристка Показати IP 17 Червня 2014 15:08
Поддерживаю Турист Все начиналось с патриотических лозунгов, а закончили баней и мышиной возней вокруг слухов. Даже фактов не предоставили, только разговоры и не подтвержденные заявления. Может, все же факты, ну хоть что-то подтвержденное, а не слухи завистников. Невооруженным глазом видно, что революционеры не разобрались в деле, а информацию им предоставляют изнутри. А еще из комментариев видно, что тот кто предоставляет информацию реврлюционерам, очень хочет своих продвинут на место директора центра туризма, потом сменить под себя команду, а потом все заслуги и землю присвоит. Как это "по-нашему", "патриотически" - пока есть возможность и дорвался к власти - нужно побыстрее все себе присвоить, а то скоро сместят и не успеется наворовать.
Анонім до Туристка Показати IP 17 Червня 2014 18:54
а ви вооруженним глазом подивіться.
віталік каламбаха Показати IP 18 Червня 2014 23:21
був особисто присутній при "круглому столі". почав моклиця, сказав є чотири питання 1) сайт не працює, 2) гурток в копачівці нічого не знає про викладача, 3) сауна заборонена, 4) клімчук всім дзвонить і про вас розпитує. саме в такому порядку. !!зацініть глибину поставлених запитань!! а про клімчука з*ясувалось, шо невідомо кому він таки дзвонив, чого хотів і хто його про це просив. ні моклиця цього не знає, ні толстіхін. просто, думаю, на фініші запитань - звичайного лайна на зразок "ваша дочка - шльондра" налили. так в мене ж немає дочки. та це не важливо. А пан Гудзь раптом не помітив, як поруч, у Гаразджі, біля території через яку весь сир-бор, - 70 гектарів у власності у його доброго знайомого Столяра. І цей Столяр Гудзю не по зубам ніколи. От і ходять до дітей. Бо по зустрічі з*ясувалось, що гроші дає і рахує обласне управління освіти, а центр навіть бухгалтерії не має - журналіст ЗІКу питав, я особисто чув. А патріотичного виховання, котрого "всі" так хочуть, знову ж таки в управлінні освіти на папері і зеленої уяви не мають. І давай Толстіхіна за баню і сайт парити. Красавці! Бо треба Моклицю на його місце поставити, я так думаю. Таке моє враження від зустрічі.
Анонім до віталік каламбаха Показати IP 22 Червня 2014 17:18
Яцючка піарить свого шефа.
Вихованка Показати IP 10 Грудня 2014 11:15
Толстіхін кращий в Україні, вам деб...ли далеко до нього. Вичислю ІР-адрес "писак" ноги вирву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus