USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат Михайло Імберовський покинув партію «Самопоміч»

3 Квітня 2018 22:27
Колишній голова фракції "Самопоміч" у Волинській обласній раді Михайло Імберовський вийшов із однойменної партії.

Про це повідомляє Конкурент.

Своє рішення він мотивує відсутністю командної роботи та стратегічного бачення розвитку політичної сили. Окрім цього, депутат розчарований рішенням політичної ради відновити фракцію "Самопоміч" з депутатами, які раніше її покинули, розваливши тим самим:

"Олексій Панасюк від самого початку відмовився вступати у фракцію і виконавчий комітет обласного осередку тричі просив політраду виключити його з партії за це. Вони ж вирішили відновити фракцію з новим головою і включили туди Панасюка. Це стало апогеєм".

Також, політик незадоволений тим, як обиралися керівники обласного та місцевого осередків.

"Я завжди думав, що це демократична партія, а виконувачів обов'язків голови призначили, а не обрали голосуванням", – каже Імберовський.

Обранець громади зауважив, що наврядчи надовго залишиться позафракційним, проте до якої сили планує приєднатися, не уточнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 3 Квітня 2018 22:44
Типовий приклад і не тільки політичного переродженця !
Нестор Махно Показати IP 3 Квітня 2018 22:49
Партії..... Нема партій, …а є купки шарлатанів, які во ім'я власних вигод і гострих відчуттів… знищують трудовий народ.
Хватить партій Показати IP 4 Квітня 2018 00:02
Так дохороводились з тими партіями.... 200 чи більше їх в краіні.... Чесних, професіоналів, працьовитих і мудрих людей потрібно до влади! Партії придумали євреї, щоб замутити перед втиборами і лозунги гарні кричати, а відповідати , що робили від виборів до виборів ніхто не питає. Чесних і молодих відповідальних українців у владу потрібно
Громадянин Показати IP 4 Квітня 2018 08:39
А тепер подивимось чи хватить совісті, мужності, честі скласти депутатський мандат ? Такий психотип, висновки фізіогноміста і навіть фотопортрет більш ніж красномовно характеризують таку людину, як людину без моральних устоїв, дрібну, жадібну до влади. Образа за недооцінку. А як виявилося - однопартійці вердикт винесли справедливий . Буде напрошуватись на ефіри - оправдовуючись нести єхінею. Догідливо заглядати в очі - може нові хазяї щось кинуть зі столу. Наступний етап не політичної кар'єри, а її домагання - більш ніж читабельні і прогнозовані. З ним все зрозуміло. Тільки, що він друзям, родині за столом каже. Як на таких батьківських постулатах можна власних дітей виховувати . Хто зрадив раз - зрадить і вдруе, а потім вже залежно від кон'юктури .Так що не тільки політична старість без райдужних перспектив. А його дітям ще Україну будувати. А що вони збудують ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus