USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фракція «регіоналів» припинила своє існування у Локачинській райраді

21 Лютого 2014 22:30
Позачергова cесія Локачинської районної ради відбулася 21 лютого. Під час сесії прийняли Звернення до Голови Верховної Ради, керівників груп та депутатів від Волині у Верховній Раді та Заяву до жителів територіальної громади району. У Зверненні було засуджено злочинні дії Партії регіонів та Януковича, а у Заяві – заборонено всім установам, організаціям, незалежно від форми власності, символіку Партії регіонів та портрети Януковича,а також заборонялась діяльність Партії регіонів і Комуністичної партії в Локачинському районі.

Під час сесії оголосили про розпуск фракції Партії регіонів. Про це у своїй заяві повідомив голова Локачинської районної партійної організації Партії регіонів Леонід Левчик.

Дві третини голосів від депутатського корпусу (31 із 40) зобов’язали членів Партії регіонів: голову Локачинської РДА – Мазурка В.М., заступника голови Локачинської РДА , який є головою районного партійного осередку ПР – Левчика Л.В., начальника відділу освіти Локачинської РДА – Світлану Семченкову вийти з лав Партії регіонів та негайно написати заяву на звільнення з займаних посад.

На сесію були запрошені: прокурор району Воробій П.І. та начальник РВ УМВС у Локачинському районі Лізаров В.П., які поклялись на Конституції України на вірність українському народу.

Варто зазначити, що не лишила байдужими ситуація в країні локачан, про що свідчить їхня присутність на сесії.

Нагадаємо, раніше Автомайдан відвідав локачинських регіоналів: помешкання голови районної організації Партї регіонів, заступника голови Локачинської РДА Леоніда Левчика, а також завітав у гості до члена Партії регіонів Світлани Семченкової, начальника відділу освіти Локачинської РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
сса Показати IP 21 Лютого 2014 22:33
О ще одна криса:-):-):-)
ДА НУ до сса Показати IP 21 Лютого 2014 22:56
Ви думаєте вони з власної волі виходять з фракцій і партій. Їх залякують, їм погрожують, їх примушують
VV до ДА НУ Показати IP 21 Лютого 2014 23:07
повірте З ВЛАСНОЇ ті що повиходили вже і ще вийдуть наприклад як горбач і.т.п це пристосуванські криси які були в ПР бо їм платили а як зараз джерело дохода обвалилось і є загроза посадам то біжать біжать біжать .... чомусь нема масового виходу простих членів ПР ;) .... і повірте і не буде бо при тій нечесті що рветься до влади використовуючи не те що не демократичні методи а і терор янукович буде виаватись демократом з великої літери..... СЛАВА ГЕРОЯМ.... та не цим....
VV до VV Показати IP 21 Лютого 2014 23:10
і ще добавлю Башкаленку давно говорили "оновлюй партію" та він боявся що нові люди скинуть його з солодкого трона точно так як колись зробив він.... і вийшло офіцер полку крис.....
бульба Показати IP 21 Лютого 2014 23:21
Таког придурка як левчик лыкувати треба в клітці. Це типове обличчя регіонала на Волині
екскурсовод Показати IP 21 Лютого 2014 23:37
ОЦЕ ТАКА ДЕМОКРАТІЯ НАСТУПИЛА!!!! ЇЗДЯТЬ ПО РАЙОНАХ І ПОГРОЖУЮТЬ ФІЗИЧНОЮ РОЗПРАВОЮ ЧЛЕНАМ ПР ТА ІХ СІМ'ЯМ!!! ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ!!!!! ОДНА ДИКТАТУРА ЗМІНЮЄ ІНШУ, АЛЕ ЦЯ БІЛЬШ ЖОРСТОКІША, ВИКОРИСТОВУЄ В СВОЇЙ ПОЛІТИЦІ ТІЛЬКИ СИЛУ ТА НАСИЛЬСТВО, ФАШИЗМ. ПОВЕРНУЛИСЬ ДО СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ!!! ГОЛОСУВАТИ ВІДТЕПЕР БУДЕТЕ ПІД НАГЛЯДОМ ПАЛОК, А ЯКЩО НЕ ЗАТОГО - ТО БУДЕТЕ ПОБИТІ, А МОЖЛИВО І ВБИТІ!!! ЦЕ ОСТАТОЧНИЙ КІНЕЦЬ ДЕМОКРАТІЇ В УКРАЇНІ, БО ПРИМУСОВО БУДЕМ ОБИРАТИ ТІЛЬКИ ОДНУ ПОЛІТИЧНУ СИЛУ І ВСЕ, ЯК В РАДЯНСЬКОМУ СОЮЗІ!!! ЗВЕРТАЮСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ЦЕ ЗВІРСТВО, ОТЯМТЕСЬ, ЗРОЗУМІЙТЕ КУДИ ВИ СЕБЕ ЗАГАНЯЄТЕ, ВИ ЗГОДОМ НЕ БУДЕТЕ МАТИ НІЯКОГО ПРАВА ВИБОРУ, І ЦЕ ВСЕ НА ФОНІ РОЗРУХИ ТА КАТАСТРОФІЧНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ ЯКА ВЖЕ НАСУВАЄТЬСЯ НА УКРАЇНУ!!! ЗАДУМАЙТЕСЬ, ПРОШУ!!! НЕ ЖИВІТЬ НА ЕМОЦІЯХ ТА ГНІВІ!!! ДУМАЙТЕ ПРО МАЙБУТНЄ!
Рома Показати IP 22 Лютого 2014 13:52
Согласен с екскурсоводом 1000%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus