USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Павлівській ОТГ – 119 кандидатів у депутати і 5 - на сільського голову

27 Листопада 2016 12:15
Павлівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 119 кандидатів у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови. Про це повідомили спостерігачам ОПОРИ 24 листопада.

На посаду сільського голови Павлівської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 5 кандидатів. З них – 2 самовисуванці та 3 представники політичних партій.

Зокрема, боротись за посаду Павлівського сільського голови в рамках виборчої кампанії виявили бажання: Пасічник Микола Володимирович (висунутий шляхом самовисування), Вілентко Віктор Анатолійович (висунутий ВО «Свобода»), Зінчук Алла Віталіївна (висунута ВО «Батьківщина»), Сапожник Андрій Степанович (висунутий шляхом самовисування) та Михняк Микола Степанович (висунутий КРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Брати участь у перших виборах до Дубівської сільської ради об`єднаної громади, які відбудуться 18 грудня, виявили бажання 103 кандидати у депутати, яких висунули політичні сили – «УКРОП», Радикальна партія Олега Ляшка, Аграрна партія України, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та «Розумна сила».

Ще 16 кандидатів у депутати беруть участь у виборах як самовисуванці.

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кількість кандидатів в одномандатних округах новоствореної громади.

Так, найбільше претендентів на депутатські крісла зареєстровано в окрузі № 12 – 8 осіб, найменше кандидатів (2 особи) – у виборчому окрузі № 22.

В інших округах кандидати розподілились таким чином: по 4 кандидати – в округах № 4, № 11, № 14, № 16, № 19 та № 21-22; по 5 кандидатів – в округах № 9 та № 15; по 6 кандидатів – в округах № 1, № 3, № 6-8 та № 10; по 7 кандидатів – в округах № 2, № 5, № 13, № 17 та № 18.

Відзначимо, що Павлівська сільська виборча комісія утворила виборчі округи відповідно до Постанови № 2 «Про утворення одномандатних виборчих округів» від 7 листопада 2016 р.

Згідно з документом, в об’єднаній територіальній громаді утворено 22 виборчих округи із кількістю виборців від 126 до 269. Найменша кількість виборців у виборчому окрузі № 14, найбільша – в окрузі № 18.

Як відомо, у восьми об'єднаних територіальних громадах на Волині 11 та 18 грудня грудні цього року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. СПИСОК СІЛЬРАД.

У Павлівській ОТГ вибори відбудуться 18 грудня.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОГО УКРОП ПРОПОНУЄ НА ПОСАДИ ГОЛІВ ОТГ ВОЛИНІ. СПИСОК КАНДИДАТІВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus