USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гендиректор «1+1» Олександр Ткаченко може очолити КМДА, – ЗМІ

10 Липня 2019 22:54
Глава телеканалу «1 + 1» Олександр Ткаченко, який балотується до Верховної Ради за списком «Слуги народу» під № 9, може очолити Київську міськдержадміністрацію (КМДА).

Ймовірне призначення може відбутися вже цього тижня, повідомляє KV з посиланням на двох компетентних джерел.

«Вже цієї п’ятниці Володимир Зеленський призначить Олександра Ткаченка главою КМДА. Також будуть замінені всі заступники, крім двох – Петра Пантелеєва і Дмитра Давтяна», – сказало джерело, близьке до керівництва Офісу президента.

Друге джерело зі списку «Слуги народу» підтвердило цю інформацію і повідомило, що подання Кабміну на призначення Олександра Ткаченко главою КМДА до кінця тижня «має бути у президента».

Відзначається, що сам Ткаченко поки не прокоментував своє можливе призначення головою КМДА.

Відзначимо, чинний мер Києва і голова КМДА Віталій Кличко, коментуючи свою можливу відставку з поста глави КМДА, заявляв, що це незаконно і що в такому випадку мер і його команда будуть ініціювати позачергові вибори Київради і Київського міського голови. У плани Кличко і його команди також входить створення виконкому Київради, який забере на себе більшість функцій, які сьогодні, відповідно до закону «Про столицю України – місто-герой Київ», виконує КМДА.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв курує в столиці питання благоустрою, житлово-комунального господарства та екології. Заступник голови КМДА Дмитро Давтян курирує в Києві питання транспорту і транспортної інфраструктури (дороги і мости), зв’язку, а також торгівлі та підприємництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хрещатик Показати IP 11 Липня 2019 07:51
Як би там не було але у Зеленського сильні юристи працюють і мабуть думають що роблять. Так що у Вітальки мало шансів щось оскаржити! :)
! до Хрещатик Показати IP 11 Липня 2019 09:43
Один портнов чого вартий.
Анонім до ! Показати IP 11 Липня 2019 10:40
А ще ж Лукаш на підльоті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus