USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Слуга народу» вигнала з партії та фракції нардепа-гвалтівника Іванісова

25 Листопада 2019 22:05
Народного депутата Романа Іванісова виключили зі складу політичної партії та парламентської фракції «Слуги народу».

Про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук.

«Рішення про виключення Романа Іванісова і з фракції, і з партії вже ухвалено. На найближчому пленарному засіданні про виключення з фракції офіційно оголосить голова Верховної Ради», – сказала Кравчук.

Інформацію про вигнання Іванісова підтвердив і президент України Володимир Зеленський. У відеозверненні у фейсбуці 25 листопада він визнав наявність проблем у «Слузі народу», і сказав, що із фракції вже вигнали трьох нардепів, не називаючи прізвищ. Зеленський пообіцяв, що очищення триватиме й надалі, якщо воно буде потрібне.

Перед цим зі «Слуги народу» вигнали Ганну Скороход та Антона Полякова.

Нагадаємо, Пологівський райсуд Запорізької області підтвердив судимість нардепа зі «Слуги народу» Романа Іванісова за групове зґвалтування. Офіційне підтвердження від суду отримало видання «Четверта влада».

Раніше у соцмережах з'явилася інформація, що Іванісов раніше судимий за зґвалтування неповнолітньої. У 1995 році його заарештували у Запорізькій області. Згідно оприлюдненим даним, за рік суд відправив чоловіка за ґрати на 3 роки та 6 місяців, а потім зменшив строк. 29 листопада 1996 року указом президента «Про помилування» Іванісову змінили «невідбуту частину міри покарання» на умовну з іспитовим строком два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Арафат Показати IP 25 Листопада 2019 23:21
Ну от як фракція його може вигнати? За нього голосували люди. Він є іх представником у ВР. Він їм подобається і є близьким по духу. То тільки виборці і мають право відкликати свого героя
1 Показати IP 25 Листопада 2019 23:27
Там всю фракцію виганяти треба. Але цю помилку виправить народ.
Правда Показати IP 26 Листопада 2019 07:46
Пізно пити боржомі,коли нирки в малому тазі.Потрібно було думати до цього.Вже не хочеться хліба і видовищ,а хочеться бути людиною у своїй країні.
Анонім до Правда Показати IP 26 Листопада 2019 10:27
Депутата мажориарника виборці можуть відкликати, якщо вважають його недостойним. Інша справа, що виборці вважають, що насильник-депутат - це нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus