USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«У вас «криша»: нова розмова «слуг народу» про поділ бізнесу в Кривому Розі

20 Листопада 2019 16:21
Народний депутат Антон Поляков, якого виключили з фракції «Слуга народу», опублікував новий фрагмент аудіозапису розмови колишніх колег по партії з поліцією Кривого Рогу. У ній обговорюється поділ бізнесу з металобрухтом у місті, а також схеми «договірняків» щодо цієї теми.

Скандальний ролик Поляков опублікував на своєму Telegram-каналі. «Друзі, надійшов четвертий фрагмент переговорів. Коментарі зайві. Слухаємо, насолоджуємося і прозріваємо», – написав парламентар.

З боку «Слуга народу» були присутні нардепи Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кисіль, Олена Кріворучкіна, В'ячеслав Медяник, Юрій Корявченков (Юзік) і його дружина Тетяна.

Від поліцейських - шеф дніпропетровської поліції Володимир Огурченко і претендент на посаду головного поліцейського Кривого Рогу - Сергій Лукашов (зараз він вже очолює криворізьку нацполіцію).

Як повідомлялося, вони зустрічалися за вечерею в криворізькому ресторані «Околиця» 25 вересня. Опубліковані вже три частини цієї бесіди.

Перша стосується того, як «слуги народу» обіцяють поліції політичну «кришу» в Києві і захист від прокуратури і ДБР.

У другій нардепи і поліцейський обговорюють заступника міністра інфраструктури Олександру Клітіну, натякаючи, що вона отримала посаду «через ліжко».

Читайте також: «Слухняна і готова»: пранкер Джокер опублікував переписку з Клітіною, яка потрапила у секс-скандал

Новий уривок розмови, присвячений «інформаційній війні» – зокрема спробам присутніх поставити під контроль «Слуги народу» Перший міський телеканал, який планують викупити у нинішніх власників і фінансувати за рахунок комбінату «Арсело Міттал Кривий Ріг».
Розмова починається з того, що нардеп від «Слуги народу», колишній актор «Кварталу 95» Юрій Корявченков (Юзік) представляє своїм співрозмовникам колегу-лобіста Володимира Захарченка.

«Ще ми момент проговорили з Володею про те, що наш Володимир Захарченко – він взагалі колишній, ну, колишніх не буває, і зараз народний депутат, працівник правоохоронної системи. Звільнився у 2006 році», – говорить політик.

Після цього на записі чутно, очевидно, голос Захарченка, який розповідає про беззаконня, яке влаштовують «слуги народу».

«Я не просто готовий, я з вами поділюся реальним станом справ, хто чим займається. Зараз так вийшло, я зустрічаю колишніх злочинних авторитетів, які зараз стали шанованими людьми. І ось вони зі мною говорять: «Володимире, навіть ми того не робили, що зараз роблять ваші колеги. Звучить неправильно - «кришують». Вони не «кришують». Вони очолюють». Я кажу відверто», – сказав Захарченко.

На тлі лунає голос Корявченкова, який уточнює, що згадані люди стають «генераторами всіх рухів».

Потім у спілкуванні прослизає фраза про те, що люди, які вкладають свої гроші в металобрухт, не отримують відкати. Також учасники зустрічі задаються питанням щодо комунікації між учасниками схеми.

«Я уточнюю, мене треба розуміти. У нас людина не буде телефонувати всім. Комусь має телефонувати одному. Мені як керівнику, комусь із ваших. Припустімо, я буду телефонувати вам всім. Йому треба з кимось конкретно, з криворізьким. З Володею, суто з криворізькими», – стверджує Корявченков.

Голос на тлі уточнює, що контактувати потрібно з «рішалами» питань у сфері правоохоронних органів. Нардеп, своєю чергою, висловлює побоювання у зв’язку з тим, що контактер може «влучити у штангу через незнання».

«Комунікація з поліцією, з правоохоронцями – це ось Володимир, супер. Щодо ГЗК (гірничо-збагачувальний комбінат Кривого рогу - ред.) – я не беру ГЗК», – відповідає йому один зі співрозмовників.

«Так, це ми обговоримо, щоб він тут не зашивався. Тому що «чорнуху» всю він буде вбивати. Він має бути повністю незалежним», – висловлює свої побажання Корявченков.

На це хтось відповідає йому запевненнями в успіху схеми. «Повний карт-бланш, у вас «криша», – чутно на аудіозаписі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К. лучанин Показати IP 20 Листопада 2019 18:42
Да нормально власть працює. Хай наводять порядки, так в кожному місті треба.
Українець Показати IP 20 Листопада 2019 19:40
Порядки в батьки і пукіна,то вперед за таким порядком...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus