USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

51 гривня штрафу за порушення виборчого закону на Волині

12 Жовтня 2014 11:35
Повідомлення про порушення виборчого законодавства зафіксовані у Ратнівському, Маневицькому, Ківерцівському, Ковельському районах та у Луцьку, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Серед них – розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, або у яких така інформація означена неправильно або неповно; непрямий підкуп виборців та використання адміністративного ресурсу для проведення передвиборчої агітації.

Згідно з результатами розгляду повідомлень на представника виборчого штабу одного з кандидатів у депутати склали адміністративний протокол за ст. 212-13 КУпАП, тож рішенням суду чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді сплати 51 гривні штрафу.

За п’ятьма іншими фактами здійснюються перевірки, матеріали яких, згідно із Законом України «Про вибори народних депутатів України», скерують до відповідних окружних виборчих комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus