USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

UA:Перший відключили за трансляцію програми антикорупційних розслідувань, – Портнов

25 Вересня 2018 20:25
Телеканал UA:Перший відключили від мовлення не за борги, а за трансляцію програми журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях».

Так думку на своїй сторінці у Facebook озвучив колишній заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов.

"Перший канал відключений від мовлення. Нібито за борги. Але не будемо ж ми думати, що його відключили за передачу, яка транслюється там. Програму «Схеми», яка неодноразово викривала в корупції Порошенка, БПП і Народний Фронт", йдеться у дописі.

Серед найвідоміших випусків програми варто виокремити розслідування про приватний вояж президента Порошенка на Мальдіви, про дозвіл від України та Росії на пряме авіасполучення для літака, яким користується Віктор Медведчук, про іспанські вілли Порошенка та його друзів та про агентів збройного експорту.

Також варто зазначити, що 4 вересня стало відомо, що суд надав ГПУ доступ до інформації з телефону головного редактора "Схем" Седлецької за 17 місяців. Згодом Седлецька розповіла, що Луценко запросив її на таємну зустріч для пояснення необхідності доступу до інформації з її телефону за 1,5 року. У відповідь на пропозицію зустрітися у закритому форматі Седлецька запропонувала Луценку дати відкритий коментар у прямому ефірі.

18 вересня Європейський суд з прав людини ухвалив рішення застосувати "Правило 39" регламенту – про невідкладні тимчасові забезпечувальні заходи щодо справи головного редактора програми "Схеми" Наталки Седлецької.

Нагадаємо, про відключення телеканалу сьогодні повідомив глава Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 25 Вересня 2018 20:49
Порох таке не прощае коли про ту корупцiю. Там мiльярди крутять в офшорах. Пороху нравиться коли хороше показують, дiтсадочок коли вiдкривають чи медпункт в я комусь селi
Анонім Показати IP 26 Вересня 2018 10:51
з кожним днем все-більше здається,що ті,що зараз при владі, ведуть нас не в Європу, а в протилежному напрямку, по-моєму їм байдуже чи буде Україна далі як держава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus