USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Багатолюдна колона студентів крокує містом на Євромайдан.ФОТО

27 Листопада 2013 12:21
Активісти луцького Євромайдану продовжують закликати студентів навчальних закладів міста приєднуватись до акції протесту і йти на майдан.

У супроводі працівників міліції, молодь організовано рушила до Волинського технікуму Національного університету харчових технологій з тією ж метою – закликати студентів не бути байдужими, та доєднатись до акції протесту за підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

Зі слів коменданта наметового містечка Євромайдану Романа Перванчука в, що після цього молодь організовано вирушила на Театральну площу, на акцію простесту студентів.

Нагадаємо, з 8 години ранку активісти Євромайдану ходили по аудиторіях Луцького національного технічного університету, закликаючи студентів йти на майдан. Потім рушили за студентами училищ № 2 та 6, і разом колоною пішли на майдан.

ЧИТАТИ ЩЕ: СТУДЕНТИ ЛНТУ СКАНДУЮТЬ «РЕВОЛЮЦІЯ!» І ПРЯМУЮТЬ НА ЄВРОМАЙДАН. ФОТО


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вітя Показати IP 27 Листопада 2013 12:33
аби не вчитись. якби ще були такі културні виховані і так далі. а то горлом думають щось візьмуть. краще б вчились
Леся Показати IP 27 Листопада 2013 13:55
Чомусь згадалась битва під Крутами...Дай Боже щоб фінал цієї "битви"був щасливим.
маня Показати IP 27 Листопада 2013 15:17
Вітя, ти м***дак! Якби ти не вчився і з яким би дипломом не закінчив, більше 1500 грн отримувати не будеш, ось тому і виходять студенти.
Дядя Сьопа до маня Показати IP 27 Листопада 2013 15:21
маня, вступ в Євросоюз гарантує зарплату більшу ніж 1500грн.?
Дядя Стьопа Показати IP 27 Листопада 2013 15:20
Я можливо повторюсь, але слова оратора, який лишав коментарі під іншими статтями правдиві. Справді треба запитати в студентів Шо таке Євро Союз? Що нам дасть вступ до нього? Чи розуміють вони і сприймають не лише позитивні, а й негативні сторони цієї асоціації? Одним словом, якого біса вся ця заварушка почалась. Даю 100%, що БІЛЬШІСТЬ толкової відповіді не дадуть. Який можна зробити висновок? Стадо. Спрацьовують елементарні стадні інстинкти.
дядя но не"степа" до Дядя Стьопа Показати IP 27 Листопада 2013 17:38
плюс хоча би в тому, що частина цих дітей матиме хоч якісь перпективи у майбутньому, або в кінці кінців можливість виїхати з цієї бид...кої країни. хоча вони цього ще не усвідомлюють
Sergiy84 до Дядя Стьопа Показати IP 27 Листопада 2013 17:47
Тут стоїть не так питання підписання угоди євроінтеграції як непідписаня угоди митного союзу, як зневіри до теперішньої влади, як зневіри до теперішнього рівня життя людей, як постійного недотримання РФ підписаних раніше угод! Тому зараз потрібно визначитись якою дорогою нам іти! Свого часу (2004р) і я як студент брав участь у цій пішій ході від Політехнічного до центру, і якби якийсь дядя Стьопа сказав що це стадо - вибачне дав би прямо в кадик!
Андрій76 Показати IP 27 Листопада 2013 16:55
100%...Ломать-не строить...Хлопче ти куди біжиш?-На майдан.А чого ти туди біжиш?-Як чого?..Всі біжать і я біжу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus