USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Башкаленко надсилатиме листи підлеглих Жванецькому?

2 Листопада 2011 14:47
Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко пообіцяв, що надсилатиме деякі листи підлеглих гумористу Михайлу Жванецькому.
Про це він заявив 2 листопада під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як приклад, посадовець навів відповідь з Локачинської РДА на запит про стан інвентаризації захисних споруд цивільного захисту. Башкаленко назвав цього листа «класичною відповіддю чиновника». «Я перечитав його 20 тисяч разів, але так і не зрозумів. Це ж можна умом ріхнутися. Я буду висилати такі листи Жванецькому, а він буде вам гонорари відправляти в райони», - додав посадовець.

Загалом в області тільки на 43% захисних споруд виготовлено технічну документацію, повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА Василь Ромко.
Башкаленка зацікавило чому так мало, адже розпорядження про інвентаризацію підписане ще 2008 року. Ромко відповів, що проблема у відсутності коштів. «Їх має виділяти місцева влада», – додав чиновник. На це Башкаленко дорікнув йому, мовляв, той погано працює з районними та міськими органами влади.

Башкаленко доручив до кінця року виготовити технічну документацію на 50% споруд цивільного захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
VSC Показати IP 2 Листопада 2011 16:25
Молодец Башкаленко! Я его давно уважаю.
Sergej до VSC Показати IP 2 Листопада 2011 16:57
Вот гад, чужой ник присвоил. Тебе что, букв в алфавите не хватило?
CSV Показати IP 2 Листопада 2011 17:50
«Я перечитав його 20 тисяч разів, але так і не зрозумів. Це ж можна умом ріхнутися..." - а за це гонорари в область Клімчуку )
Олег Показати IP 2 Листопада 2011 18:05
Свої промови теж варто надіслати Жванецкому.
Я Показати IP 2 Листопада 2011 19:15
Прикольний волинський сталін
Хома Показати IP 2 Листопада 2011 19:32
Посилення піару Башкаленка наштовхує на думку, що його мітять на губернатора? Але ж він тупуватий для політики... А тут на пам`ять надходить Француз ))) Все може бути - матимемо волинського фюрера з фасадом турка і акцентом перса. Але ж хто його потім згадуватиме (так як Француза)...
прокурор Показати IP 2 Листопада 2011 22:23
Якщо чиновник один лист стільки разів читає і умом ріхається,то Януковичу не позаздриш.Ефективні у нас управлінці,нічого не скажеш.Вчитель в школі на такі перли реагує просто, а ми терпимо ріхнуту умом обласну владу і від цього бідуємо.
20 Показати IP 2 Листопада 2011 23:01
"умом ріхнутися"=Розумом рихнутьсяРозумом рихнутьсяРозумом рихнутьсяРозумом рихнуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus