USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кого робить ставки БПП на виборах

22 Вересня 2015 17:54
Ставку на адмінресурс та бізнес на виборах до Київради вирішили зробити у "Блоці Петра Порошенка". Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Таран.

"Список дійсно дуже одіозний. Наприклад пан Пабат, який очолював фракцію "ГАК" ("Громадський актив Києва" - ред.) і яка була більшістю Черновецького. Його фракція голосувала за розкрадання власності Києва, землі", – розповів експерт.

Зі слів політолога, "Блок Порошенка" спирається на адмінресурс.

"Вони зробили ставку на колишніх, діючих чиновників. "БПП" виступає як класична провладна партія, яка маючи певний рейтинг, робить ставку не на громадських активістів, експертів, людей які прагнуть творити зміни. А на людей, які мають адміністративний, фінансовий ресурс (бо ми бачимо голів адміністрацій, керівників холдингів) і просто використовують партію для доступу до влади. Подібні проблеми були у всіх провладних партій, як до прикладу у Партії регіонів. І, як правило, це дуже плачевно закінчувалось", - зауважив він.

Експерт вважає, що владна команда не налаштована до "реальних змін".

"Це означає, що команда Кличка не налаштована далі робити реальні зміни у Києві. А збирається жити у форматі, спираючись на адмінресурс, старих бюрократів і на бізнес-еліти, які дотичні до розкрадання київських активів", - резюмував Таран.

Нагадаємо, що у "Блоці Петра Порошенка" оприлюднили список кандидатів до Київради, серед яких депутат Олександр Пабат, син співачки Оксани Білозір і депутат Андрій Білозір, помічники нардепів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
укроп Показати IP 22 Вересня 2015 18:32
Активісти, активісти...хто вони такі? Дістали вже!!!
Абрам Показати IP 22 Вересня 2015 19:00
Та нам не цікаво,що робить БПП в Києві.Нам конче потрбно його "поховати" в Луцьку і області,як і всі інші олігархічні проекти.До влади повинні прийти люди з інших партій,які не були при владі,але мають управлінський досвід.На таких ще можна покладати надію.
Анонім до Абрам Показати IP 23 Вересня 2015 00:41
Наприклад? Хоч одну таку партію назвіть.
Анонім до Абрам Показати IP 23 Вересня 2015 09:31
Товстенюк?
Лучанин Показати IP 22 Вересня 2015 21:45
Укроп теж регіоналів суне. Чому про це не пишете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus