USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Березовський міг покінчити життя самогубством, - адвокат. ОНОВЛЕНО

23 Березня 2013 20:40
Помер відомий політик та бізнесмен Борис Березовський, який у 2004 році активно підтримував Помаранчеву революцію. Його адвокат повідомив, що, швидше за все, олігарх покінчив життя самогубством.

В найближчому оточенні Бориса Березовського підтвердили інформацію про смерть бізнесмена і повідомляють, що він міг покінчити життя самогубством, - повідомляє Кореспондент

Зокрема, за словами адвоката Олександра Добровінського, йому зателефонували з Лондона і повідомили про самогубство бізнесмена.

"Борис Абрамович Березовський покінчив із собою ... Складний був чоловік. Жест відчаю? Неможливість жити бідним? Серія ударів? Боюсь що вже ніхто не дізнається правди ...", - написав він у своєму Facebook.

Крім того, за словами його зятя Єгора Шуппа, в останні місяці у Березовського була депресія. Він мало спілкувався з родичами і друзями.

РБК повідомляє, що інформацію про смерть бізнесмена також підтвердив його добрий знайомий Дем'ян Кудрявцев. За його словами, Березовський помер о 11:00 за лондонським часом (13:00 за Києвом). Адвокат Марк Фейгін заявив, що про смерть Березовського йому повідомив його близький друг Олександр Гольдфарб.

Джерела Першого каналу повідомляють, що на цьому тижні у Березовського було кілька серцевих нападів.

Кілька днів тому британська преса повідомляла про його серйозні фінансові труднощі. Вони почалися після того, як опальний олігарх програв судовий процес колишньому партнерові по бізнесу Роману Абрамовичу, вимагаючи компенсацій в 5 мільярдів доларів нібито за невигідні угоди. Березовський був ініціатором позову, але програв і за рішенням суду повинен був сплатити колосальні багатомільйонні витрати.

Крім того, заморожування активів Березовського домоглася його колишня дружина, що вимагала серйозних виплат для себе і двох своїх дітей.

Довідково. Березовський Борис Абрамович - російський бізнесмен та політик.

З 1989-го активно займається бізнесом. Був засновником і найбільшим акціонером ряду провідних російських компаній.

У 1996-му Березовський об'єднав російських олігархів в боротьбі проти комуністів. Восени 1999-го був ініціатором та ідеологом створення передвиборного блоку «Єдність», який переміг на виборах у Держдуму. Пізніше виборчий блок «Єдність» був перетворений в політичну партію «Єдина Росія». Восени 2000-го року під тиском Кремля виїхав з Росії і з тих пір знаходився в еміграції та проживав в Лондоні.

У 2001 році заснував у Нью-Йорку Фонд громадянських свобод для підтримки демократичних реформ на пострадянському просторі. У 2004-му активно підтримав "помаранчеву революцію" в Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
юра Показати IP 23 Березня 2013 20:45
Порішили грішника... Не вірю в його самогубство.
Знайка Показати IP 23 Березня 2013 21:59
Його партнерів по бізнесу теж вже немає в живих...тому може бути все, що завгодно
Николай Показати IP 23 Березня 2013 22:49
Борис, да не тот.
Юрій Показати IP 24 Березня 2013 11:05
Волинська новина?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus