USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бойовики готові припинити вогонь на Донбасі з 5 вересня, - ЗМІ

4 Вересня 2014 18:18
Самопроголошені лідери терористичних організацій "Донецька народна республіка" ("ДНР") і "Луганська народна республіка" ("ЛНР") Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявляють про готовність припинити вогонь з 5 вересня. Про це повідомляє «УНІАН».

Як повідомляє сайт "ДНР", у спільній заяві вони зазначають, що "готові завтра, 5 вересня 2014 року о 15.00 віддати наказ про припинення вогню, у разі, якщо вдасться досягти домовленостей, і представники України підпишуть план політичного врегулювання конфлікту".

Крім того, Захарченко і Плотницький заявили, що "завтра в Мінську представлять на розгляд контактної групи свої пропозиції про режим припинення вогню, в якому будуть детально прописані гарантії дотримання цього режиму сторонами конфлікту".

Зазначимо, сьогодні в Уельсі після п'ятисторонньої зустрічі з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном, президентом США Бараком Обамою, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці і президентом Франції Франсуа Олландом президент України Петро Порошенко в інтерв'ю журналістам висловив надію, що завтра на тристоронній зустрічі контактної групи буде підписаний документ про реалізацію мирного плану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 18:28
За сутки еще наломают дров. Прекращать это избиение надо немедленно, прямо сейчас.
Дончанин до Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 18:58
коментар було видалено
увч Показати IP 4 Вересня 2014 18:42
коментар було видалено
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 18:51
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 18:52
коментар було видалено
Olha Показати IP 4 Вересня 2014 19:59
На Сході провести вибори голів областей,міст,депутатів в облради і місцеві ради.Дозволити (Указ Президента або рішення ВР) головам областей утворювати обласні правління (можуть входити в правління і депутати облради,але не більше половини членів правління)-експериментально до прийняття необхідного закону.
Дончанин до Olha Показати IP 4 Вересня 2014 20:19
Твои предложения устарели минимум на пол года, так как совпадают с требованиями Донбасса в те времена. Сейчас время уже ушло. Более того, вообще вопрос стоит о сохранении ВСУ и, следовательно, Украины в ее нынешнем виде. Сегодня закончена зачистка Амросиевского котла (5 000 солдат АТО). Если кто остался, то прячется в зеленке. Более того, сегодня руководство АТО предприняло успешное наступление, в результате которого образовалось два новых котла. и т.д и т.п.
Olha до Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 20:30
Потрібно провести вибори.Самозванці а-ля прем'єр чи міністр не представляють область.Я говорила з жителями Донецької обл.,то їм ця ДНР і на х'р не потрібна.Аргумент-"ми нікуда нє виєдєм".Приєднання до Росії також ентузіазму не викликає.Аргумент-донецькі звикли до вищого рівня життя,ніж той ,що їм можуть запропонувати в Росії.Вони хочуть торгувати з Росією,бо їхні заводи заточені на продукцію в Росію.Донеччани ненавидять хунту.Хочуть децентралізацію.
Дончанин до Olha Показати IP 4 Вересня 2014 21:18
А тебе не кажется странным то, что ты рассказываешь мне, что творится у меня дома? Ну а по поводу жизни в России, сколько приходится на душу населения ВВП и какая средняя з\п либо пенсия в России и Украине?
Olha до Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 22:06
Рівень життя-це не ВВП ,а це і доступ до послуг і їх якість,це і в яких умовах живеш, культура ,соціальне життя і т.д.В Росії ТВ дивитсь за Уралом проблема.А говорила я з жінками з Донецька,які працюють в Італії.
Дончанин до Olha Показати IP 4 Вересня 2014 22:21
Возьми несколько точек на территории Украины и несколько точек на территории России, а затем по каждой из этих точек построй диаграмму уровня жизни с шагом в пять лет начиная с развала Союза и заканчивая нынешним периодом. После этого сравни полученные диаграммы. И только имея эти результаты суди об уровне жизни и динамике изменения этого уровня жизни. Понимаешь, на моей памяти китайцы выходили на поля стучать в кастрюли для того, чтобы разогнать воробьев. Как они сейчас живут? А Россия во времена Союза ВСЕГДА жила хуже, чем Украина.
Света до Дончанин Показати IP 5 Вересня 2014 15:18
Нихто никого не тримае!!! Хто хоче в Росию - щасливои дороги!!! А ми хочемо просто спокийно жити в своий Украини!!!
Patrik Показати IP 4 Вересня 2014 20:50
З цього роя не буде... нічого. На жаль... Чи є ще в світі хоч одна здравомисляча людина, яка може на 100 відсотків довіритись путіну? Немає! Де путін, там завжди інтриги, брехня і провокації... путін ніколи не піде на компроміс, він завжди використає ситуацію, час і людей на свою користь... Розумію, жалію і співчуваю захисникам, боляче про це думати, але, на мій погляд, будь-які домовленності з путіним приречені на провал, альтернативи загальнодержавному національному опору на даний час просто немає.
Дончанин до Patrik Показати IP 4 Вересня 2014 22:56
А лично тебе можно доверять на все 100%?
Олег до Patrik Показати IP 5 Вересня 2014 11:41
Це все брехня.Ніколи вони не припинять вогню-це проплачені кадировці, їм заплатили вони будуть вбивати і різати вас. Ці головрізи стріляють по вас донецьких, а ви кажете наша армія.Ви хворі на голову люди.Ці бандити вичікують час, а потім вдарять так, що нам мало не покажеться. Не здадуть вони Донбасу ніколи, а нас добють ,знищать всіх наших діток.А луганчан і донбасівці не жаль, вони допомагають бандитам,хай і з ними живууть.Їм добре,хай ідуть в свою путінську расею.Путін-це чорт,який розпочне третю світову- де переможця не буде ви даунуті.
Света до Олег Показати IP 5 Вересня 2014 15:24
Згидна на вси 100!!!! Як так то верещяли там Расия! Расия! а тепер из-за таких хворих на голову гинуть наши ридни и близьки!!!
Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 21:24
Глава Донецкой Народной Республики Александр Захарченко и глава Луганской Народной Республики Игорь Плотницкий сделали совместное заявление о том, что “готовы завтра 5 сентября 2014 года в 15:00 отдать приказ о прекращении огня, в случае, если удастся достичь договоренностей и представители Украины подпишут план политического урегулирования конфликта”. Кроме того, Захарченко и Плотницкий заявили, что “завтра в Минске представят на рассмотрение контактной группы свои предложения о режиме прекращения огня, в котором будут детально прописаны гарантии соблюдения этого режима сторонами конфликта”. Любопытно, кто либо будет утверждать, что эти требования завышены? И не забывайте того, что Европа не желает мерзнуть зимой из - за прогибания Украины перед Обамой, который хочет воевать с Россией до последнего украинца.
PATRIKU Показати IP 4 Вересня 2014 21:28
Чи є в світі хоч одна здравомисляча людина,яка може на 100%довіряти Обамі?Немає! Де Обама,там завжди інтриги,брехняі? провокації Будь- які домовленості із США ПРИРЕЧЕНІ НА ПРОВАЛ .За прикладами далеко ходити не треба- Ірак,Лівія,Афганістан,Югославія.
Анонім до PATRIKU Показати IP 5 Вересня 2014 11:45
Ти больной,Хіба Європа порушила світові домовленості.Ні. Про що може бути.А кацапам вже ніхто і ніколи не повірить.Якого фіга ви всі в Європе бегите, а в Гонудрас не хочете, можновладці кацапські живете, і своїх вчите,лікуєтесь в Європі.В расеи живіть і лікуйтеся.
Анонім до PATRIKU Показати IP 5 Вересня 2014 11:45
Ти больной,Хіба Європа порушила світові домовленості.Ні. Про що може бути.А кацапам вже ніхто і ніколи не повірить.Якого фіга ви всі в Європе бегите, а в Гонудрас не хочете, можновладці кацапські живете, і своїх вчите,лікуєтесь в Європі.В расеи живіть і лікуйтеся.
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2014 04:05
Всі ці глави терористичних організацій Донецької і Луганської областей - прямі ставленики Путіна, лише від нього залежить припинення війни на Донбасі, а не від холуїв
для дончанина Показати IP 5 Вересня 2014 11:19
Донбасс хочет в совок , он в принципе оттуда и не уходил. Зачем им Европа - другой и чуждый мир - лучше совок . Сегодня крымчанам вначале рот закрыли словесно , а сейчас ценами - мясо у них стоит дешево и мило , а там поди и очедины советские везде будут - без этого нельзя . Хотят люди быть рабами - рожденный ползать летать не может . Жаль только нашых ребят и нормальных людей которые не смогли отстоять себя от бандюковичей . Вот и попробуй согласиться с тем , что Донбасс порожняк не гонит . А ведь там с 1991 года сплошной порожняк . Дальше и в Крыму и там будет степь да степь кругом , хорошо еще если не пустыня .
Света до для дончанина Показати IP 5 Вересня 2014 15:31
Правильно! Хайби спочатку подивилися в яку жопу Крим попав, а потим подумали б 10 раз рипатись кудась чи сидити и помалкувати!!! Из-за кучьки довбой*бив страдае вся Украина!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus