USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Будівництво стіни на кордоні з РФ розпочнеться цими вихідними

20 Березня 2015 08:14
21 березня на Харківщині розпочнуться роботи з будівництва захисної стіни на кордоні з Росією. Укріплення почнуть будувати з Луганської області, - інформує ТСН.

"Перший етап плану інженерного облаштування українсько-російського кордону та адміністративного кордону з тимчасово окупованим Кримом буде розпочинатися на тих ділянках, які зараз є під нашим контролем. Тобто в межах Харківської, Сумської, Чернігівської областей та частини Луганської області", - розповів помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

У межах проекту мають звести 31 опорний пункт. Усього ж Україна планує спорудити 300 фортифікаційних об'єктів, які здатні зупинити російську інтервенцію.

У Кабінеті міністрів вважають, що на це піде максимум півтора місяця. Не менш оптимістична і Державна прикордонна служба. Вона вже передала до проектної організації свої напрацювання проекту "Стіна".

До кінця березня, впевнені прикордонники, уряд виділить на укріплення перші 30 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 08:22
Немає куди гроші всунути в нас в країні все вже є тільки стіни не хватає...
Анонім до Анонім Показати IP 20 Березня 2015 08:45
російсько-фашистський троль
Реаліст до Анонім Показати IP 20 Березня 2015 09:16
У нас в Україні не бакує дитячих садочків, вікна в школах держава вже поміняла, дороги відремонтовані, медицина, освіта, промисловість, виробництво, аграрний сектор все вже на висоті, ОТ ХОЛЄРА СТІНИ БРАКУЄ !!! По перше, якщо Росія воює з нами а ми з нею, мовою наших політиків у нас війна, то чому не відкоикано послів, на рівні надзвичайних і повноважних? По друге, чому не розірвано договір про дружбу і співпрацю? І ще багато чому!!! Так от, люди задуматись нам пора, що в світі робиться і чиїми руками. Може потрібно послати куди подалі і Європу, і США, і Росію та й розвивати свою країну? Що б вони нас просили до них приєднатись. Ми Усі говорим про боротьбу з корупцією і самі сунемо лікарю чи виховательці грошенята чи презент, ми усі хочемо що б було чисто в країні але недопалки і сміття викидаємо часто-густо мимо урни чи баку. Довго ще можна говорити, але те що ця влада не краща попередньої це ФАКТ ! Це моя думка, передбачую коменти і пишу Я НЕ ТРОЛЬ, я Українець. Ходжу на роботу, плачу податки. Хабарі не беру і не даю.
Анонім до Анонім Показати IP 20 Березня 2015 11:06
Обізвався патріот диваний.
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 08:30
а вкрасти з чого
лучани Показати IP 20 Березня 2015 08:40
З російськими фашистами китайську стіну будувати потрібно
радован Показати IP 20 Березня 2015 08:40
мдя...
мда Показати IP 20 Березня 2015 11:32
Що казати, де нема проблеми- ТО ЗРОБИМО ПРОБЛЕМУ, а де є проблема- ЗАКРИЄМО ОЧІ, або проігноруємо((( такий світ нині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus