USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Будинок офіцерів – філармонії, квартиру – Мареничу

13 Лютого 2012 11:21
У реконструйованому приміщенні колишнього Будинку офіцерів потрібно відкрити зали філармонії, а народному артисту України Валерію Мареничу – до кінця березня знайти квартиру.
Про це 13 лютого під час оперативної наради розповів голова ОДА Борис Клімчук.
Він вважає, що в Луцьку потрібно зробити пристойну філармонію. «І виписати ректору ЛНТУ Віктору Божидарніку перше місце в ложі», ‒ додав він.
На думку чиновника, факультет дизайну, який планувало створити на базі Будинку офіцерів керівництво вишу, недоцільно розташовувати в історичному будинку.
Також Клімчук повідомив, що доля Будинку офіцерів вирішуватиметься під час зустрічі з «зацікавленими сторонами». Мовляв, якщо його переконають, то там буде навчальний заклад.
«Але питання філармонії є… Воно з часом знову встане», ‒ зауважив він.
Водночас губернатор згадав про те, що без житла залишився Маренич. Він попросив розібратися з цією проблемою начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Юрія Куца. «Кінчайте відписки-переписки. Валерію Мареничу до кінця березня потрібно знайти однокімнатну квартиру. І ми знаємо де це. Механізм продумайте», ‒ сказав посадовець.
Нагадаємо, виконком Луцької міськради 3 листопада 2011 року під час чергового засідання погодив рішення про передачу Будинку офіцерів МОНмолодьспорту.
А 9 грудня за результатами тендеру керівники ЛНТУ уклали угоду з ПП «Житлобуд – 1» про реконструкцію приміщення під навчально-лабораторний корпус вишу.
Натомість цьогоріч Віктор Янукович доручив у термін до 31 грудня 2012 року розглянути питання щодо передачі будинку зі сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України в управління ОДА для облаштування в ньому концертних залів обласної філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Беня Показати IP 13 Лютого 2012 14:42
Валерію Мареничу треба надати квартиру з переліку того житла, що не так давно розподілили в обласній раді. Замість халявщиків ... та ін.
Беня до Беня Показати IP 13 Лютого 2012 15:46
Що то за цензура?! Чому видалили прізвища героїв, яки незаконно отримали житло?! Чому ви їх покриваєте?!
Сурма до Беня Показати IP 13 Лютого 2012 15:55
Щось ці три крапки дуже нагадує цензуру!!! Хіба модератор і цензор це синоніми?!
Отто до Беня Показати IP 13 Лютого 2012 16:06
Прізвища "героїв" тут http://www.volynnews.com/news/policy/hrytsyuk_otrymaye_bezplatnu_kvartyru/
Igor_vt Показати IP 13 Лютого 2012 16:22
За філармонію! І порубайте ті комуняцькі ялинки, що затуляють фасад!
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2012 16:30
http://perec.in.ua/fools/282/http:// почитайте коментарії
Тиць Показати IP 13 Лютого 2012 16:43
Тиць-триндиць! А ялинки вже з якого часу в опалу потрапили і раптом стали комуняцькими? Красиві і корисні дерева - біля них дихати легше, навіщо рубати?
Igor_vt до Тиць Показати IP 13 Лютого 2012 20:52
Фасаду закривают.
Igor_vt до Igor_vt Показати IP 13 Лютого 2012 21:21
Пакети з ацетоном на голови почіпляют і ховаются в кущах. Дихати їм легше...
Колян (Львівська) Показати IP 13 Лютого 2012 21:24
«І виписати ректору ЛНТУ Віктору Божидарніку перше місце в ложі» Ящик горілки єму виписати.
Не байдужий Показати IP 14 Лютого 2012 04:03
А ні вкого не викликає здивування та обставина, що будинок офіцерів мають передати на баланс ОДА?! Якщо його дійсно збираються передати філармоніі, то мали б передати від мінітерства освіти на баланс міністерства культури. Раніше це приміщення рейдерським способом намагався забрати райфайзен банк аваль. Про це писали на волинських новинах http://www.volynnews.com/news/city/sud_skazav_ostannye_slovo_shchodo_budynku_ofitseriv_u_lutsku/ Пізніше, коли суд повернув його державі не звідки появилась, якась нацменшина, яка захотіла будинок офіцері собі. Про це теж писали http://www.volynnews.com/news/society/budynok_ofitseriv_u_lutsku_mozhut_viddaty_natsmenshynam/ Якщо узагальнити цю інвормацію та старанність Клімчука Б.П., який хоче що б йому на баланс передали цю будівлю, то складається враження, що в будинку офіцерів має бути не філормонія, а райфазен банк. Вони втратили велики гроші, через те, що суд повернув будинок офіцерів державі, ясно що комерційна структура не змириться з такими збитками, от вони і через губернатора хочуть його і повернути. Буде приблизно така схема: спочатку будинок офіцерів предадуть облдержадміністраціі, потім певний період за нього не буде нічого чути. Почикають поки вляжаться страсті. Потім, під соусом того, що адміністрація не має коштів на реконструкцію будинку офіцерів, його віддадуть в оренду якісь приватній фірмі, за якою стятиме банк. Потім, проведуть якісь капітальні роботи за рахунок цієі фірми, і право власності перейде до комерційноі структури, причому, не виключені, якісь рішення судів з цього приводу, якими прикриється губернатор і скаже, що це не він, а суд такий поганий, віддав приватникам будинок офіцерів. Так місто позбудеться будинку офіцерів, а чиновники збагатьтся за наш рахунок. Який не є політех, хай краще там вчать студентів, то суспільство отримає від цього хоч якусь вигоду.
Тиць Показати IP 14 Лютого 2012 10:05
Igor_vt, ти ... а перехворій пневмонією, будеш знати, як легше дихати,а як важче, чим більше дерев в місті тим краще, а хто фасадів не бачить, тому баньки менше заливати треба.
Валентина Показати IP 14 Лютого 2012 17:22
От хай і дадуть Мареничу квартиру на яку претиндує Грицюк. Можна подумати ,що Маренич живе на вулиці, менше вживати алкоголю потрібно було. А Борис Климчук такий турботливий став, краще б попіклувався про дітей інвалідів та багатодітних сімей які живуть на 18 квадратних метрах по 9 чоловік .
Цікавий Показати IP 27 Лютого 2012 20:54
А версія не байдужого заслуговує на увагу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus