USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будинок в центрі Луцька - власність уже неіснуючої партії, - політик

18 Червня 2013 11:12
Будинок на вулиці Шевченка, 2, є приватно-колективною власністю партії НРУ, якої уже під цією назвою не існує.

Про це заявив екс-голова волинської крайової організації Народного Руху України Володимир Банада під час прес-конференції 17 червня.
Як повідомив політик, приміщення на вулиці Шевченка, 2 у Луцьку з 1997 року є приватно-колективною власністю волинської крайової організації НРУ. А з 1993 до 1997 року знаходилося в оренді в цієї ж політичної сили.
Мовляв, керівництво крайової організації нічого не може зробити з цією будівлею згідно зі статутом партії. Так, Банада розповів, що вирішити долю приміщення можна лише з погодження центрального проводу НРУ.

«Інша річ, що з часу реєстрації новоутвореної партії в Міністерстві юстиції НРУ як партія зникне…», - висловився Володимир Банада.

«Народного Руху України уже як такого немає. Тобто буде правонаступником та об'єднана партія, чи ні... Сьогодні є договір на виконання ремонтно-будівельних робіт», - додав він.

Так, політик зауважив, що у приміщенні мають робити ремонт, на що вже є й укладений договір з будівельниками. Мовляв, воно знаходиться в аварійному стані. «Там велика небезпека газового розриву труб, там рушиться покрівля, стіни, фундамент. Тобто, є проекти, інші речі», - додав він.

А от щодо подій 9 червня 2013 року, Володимир Банада зауважив: він вважає це абсолютно протизаконним. «З цього приводу ми зробили подання заяву в міський відділок УМВС України у Волинській області в день здійснення цього акту шахрайського, протичинного та несанкціонованого проникнення в приміщення», - додав політик. Наразі ж Банада очікує від правоохоронців «відповідних дії згідно чинного законодавства і наданих міськвідділу повноважень».

Нагадаємо, 9 червня «брали штурмом» партійне приміщення на вулиці Шевченка, 2, в якому раніше «забарикадувався» Володимир Банада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 18 Червня 2013 12:41
Банада вже давно не політик.
NANO Показати IP 18 Червня 2013 19:56
Банда
1 Показати IP 21 Червня 2013 11:06
Банада брехун, ы всы хто хоче це перевырити можлегко зайти на сайт НРУ ы почитати що НРУ не розпускалося а просто внесло змыни до статуту, тому це не яка не нова партыя а ы надалы НРУ просто зы змынами у статуты (а це ы назва партыъ). А примыщення це вын давно вже по договору здав на реконструкцыю, за це отримав 3 квартири на ГПЗ в новобудовы!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus