USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Депутати замінили Байцима на Яковлева

30 Січня 2013 14:14
Заступником Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів став Тарас Яковлев.

Таке рішення прийняли депутати під час 37-ої сесії міськради 30 січня.

У зв’язку зі звільненням Василя Байцима із займаної посади заступника мера, Луцький міський голова Микола Романюк вніс на розгляд сесії питання щодо призначення Тараса Яковлева своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів. «Цей проект рішення я погоджував зі всіма головами комісій. Аргументи мої я вам наводив, ви їх всі знаєте», - зазначив мер Луцька.

Щодо майбутньої роботи на посаді заступника мера Тарас Яковлев розповів, що на відміну від Василя Байцима, буде трішки менше звертати увагу на написання проектів. «Перш за все, хочу звернути увагу на економіку міста», - розповів Яковлев. Так, він зазначив, що намагатиметься налагодити співпрацю з промисловими підприємствами і узгодити з їх керівниками план розвитку міста. Окрім того, за словами Яковлева, він спонукатиме підприємців збільшувати кількість робочих місць. Мовляв, з-поміж інших такі дії сприятимуть збільшенню доходів міського бюджету за рахунок податків.

Ще одним пріоритетом майбутньої роботи Яковлев назвав роботу у транспортній галузі міста, де він хоче «розібратися». За його словами, він зверне увагу на тему перевезень у Луцьку. «Спільно з перевізниками намагатимуся покращити якість послуг, щоб було зручніше лучанам», - додав новий віце-мер.

Врешті, після обговорення кандидатури Тараса Яковлева, 34 з 42 депутатів проголосували «за» призначення його на посаду заступника Луцького міського голови.

Привітавши свого нового заступника, Микола Романюк зазначив, що Тараса Яковлева очікує серйозна робота. «Молодий, перспективний. Я думаю, що у нас все вийде», - додав Луцький міський голова.

Новий віце-мер подякував депутатському корпусу за підтримку і зауважив, що намагатиметься виправдати їхні сподівання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
hhnh Показати IP 30 Січня 2013 20:08
правильне рішення. справедливий, серйозний, цілеспрямований чоловік.
громадянин Показати IP 31 Січня 2013 09:24
Та не підлизуйтесь, все ясно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus