USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чернецький хоче на Рівненщині звести пам’ятник Бандері

13 Квітня 2011 10:50
Депутати Здолбунівської ради, що на Рівненщині ініціюють встановлення пам’ятника Степану Бандері, що за їх словами буде хорошою відповіддю на політику Дмитра Табачника та Миколи Азарова.

Першого травня в Здолбунові відбудуться громадські слухання про встановлення пам'ятника. Міська рада вже прийняла рішення про виділення двох ділянок землі в центрі міста, між якими і мають обрати учасники громадських слухань місце для зведення монументу.

«Ідея встановлення пам'ятника одному з найвизначніших борців за незалежність України виникла давно. Однак через брак підтримки місцевих політичних сил її втілити не вдавалося. Лише після сумнозвісних судових рішень про скасування звання Героя України Степану Банері ми домоглися втілення нашої ідеї в життя», – пояснив депутат місцевої ради Віталій Чернецький.

«Це буде відповіддю здолбунівчан, мешканців повстанського краю, на антиукраїнську політику уряду Азарова-Табачника. Звичайно на спорудження пам'ятника потрібні значні кошти, але ми впевненні, що нас підтримають здолбунівські меценати, бізнесмени, підприємці та й просто небайдужі люди», - додає депутат Здолбунівської районної ради Олександр Бондарець.

Нагадаємо, що наприкінці січня Рівненська міська рада не підтримала ініціативу частини депутатів щодо зміни положення про звання та відзнаки міської ради, яке надає міському голові виключне право робити подання на розгляд сесії. У такий спосіб депутати не захотіли дати Степану Бандері звання «Почесного громадянина Рівного», - повідомляє ТСН .

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus