USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Член луцької «Солідарності» не поділяє позиції партії щодо Авраменка та Козлюка

28 Лютого 2017 22:08
Колишній начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, член фракції "Солідарність" Наталія Бунда висловилася в підтримку своїх колег, всупереч заяві Волинської обласної організації партії "Солідарність" про те, що кількох депутатів Луцької міської ради вже не вважають членами політсили.

Як ідеться в заяві, оприлюдненій на сайті, однак не підкріпленій нічиїми підписами, депутати - Андрій Авраменко, Олександр Козлюк та Євгеній Ткачук вже не асоціюються із партією "Солідарність", та їх не вважають її членами.

"Повідомляємо про те, що партія розпочинає процес відкликання вищезгаданих обранців, аби позбавити їх депутатського мандату", - йдеться в заяві. Утім таке твердження є демонстрацією незнання законів авторами публікації, бо ж партія не може розпочати процес відкликання, такі дії згідно із законодавством можуть бути реалізовані з народної ініціативи.

Зауважимо, 28 лютого у Волинській обласній організації партії БПП «Солідарність» визнали, що депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука не можуть «покарати» виключенням із партії, оскільки напередодні від сам написав заяву на звільнення.

Щодо Авраменка та Козлюка, то Наталія Бунда підтримала колег та водночас розкритикувала дії Волинської обласної організації партії “Солідарність” на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Будучи членом фракції "Солідарність" у Луцькій міській раді, не поділяю висловлювань та не підтримую позицію Волинської обласної організації партії "Солідарність" щодо моїх колег Олександра Козлюка та Андрія Авраменка.

Адже саме ці депутати НЕ зраджують інтересам своїх виборців (у вище наведеній статті зазначається, що вони"Ці депутати, пройшовши у раду під брендом найбільшої й найрейтинговішої президентської політичної сили, зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям"), а ЇХ відстоюють та лобіюють впродовж всієї каденції. Яскравим свідченням цього є пророблена ними робота на їхніх виборчих округах та й в місті вцілому, з якою можна ознайомитися у їхніх звітах.

Крім того, у своїй повсякденній професійній роботі вони працювали на благо лучан, розвиваючи підприємництво (Козлюк) та спорт (Авраменко) відповідно. Вони відрізняються своєю чіткою позицією, бажанням розвивати місто та командним духом. Депутати обиралися в одномандатних округах, а це значить, що за кожну особистість, а не партію, голосували люди. Люди їм повірили, люди делегували їм повноваження, тому в першу чергу вони є підзвітними та відповідальними перед людьми!

У заяві зазначено, що "Партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» висловлює обурення та закликає політичні сили до конструктивної робити..", але натомість виключає зі своїх лав депутатів, які дійсно працюють для людей та заради людей, які будували імідж партії у Луцькій міській раді. То хіба ж це конструктивна робота? Скільки спроб було ініційовано для конструктивної роботи, скільки проведено переговорів з політичними силами у Луцькій міській раді заради подальшого розвитку міста після смерті міського голови? Дуже прикро,але жодної, жодного, жодних…

Дуже прикро, що Волинська обласна організація партії "Солідарність" даною заявою констатує, що політична сила не сприймає депутатів, що працюють для людей, заради людей та з людьми. Якщо не вдається керувати в "ручному режимі", значить «нам» такі депутати не потрібні. Ось що виходить…", - зазначає депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 1 Березня 2017 10:07
"Волинська обласна організація партії «Солідарність» даною заявою констатує, що політична сила не сприймає депутатів, що працюють для людей, заради людей та з людьми." Круто сказано. І правдиво.
Анонім Показати IP 1 Березня 2017 10:39
Депутат зазначає "Якщо не вдається керувати в «ручному режимі», значить «нам» такі депутати не потрібні. Ось що виходить…" - це голос із середини БПП і яскраво показує лицемірство і низьку моральність керівництва обласної організаціїї БПП ("Солідарності" ! Лучани спглядайте це видовище і памятайте про це на виборах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus