USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чому ЦНАПи на Волині не можуть функціонувати

9 Грудня 2014 14:09
Відсутність необхідних приміщень назвали однією з основних проблем в організації роботи Центрів надання адміністративних послуг в області.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації 9 грудня.

Як повідомив керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк, існують проблемні питання щодо Центрів надання адміністративних послуг у районах області, а саме питання невідповідності графіків роботи ЦНАПів графікам управлінь Державної міграційної служби (у понеділок у неї – вихідний день), збільшення тривалості надання адмінпослуг тощо. Питання щодо створення міськрайонного ЦНАПу у Ковелі триває, вирішується питання передання у комунальну власність приміщення. У Володимирі-Волинському питання із приміщенням для ЦНАПу досі не вирішене.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що у Володимирі-Волинському обговорив низку проблемних питань щодо ЦНАПу. Аналогічні проблеми, з його слів, існують і в районах. Так, в Маневичах установа розташована у «маленьких кабінетиках», тож практично немає можливості для роботи Центру. Він повідомив, що виїзна нарада щодо ЦНАПів відбудеться у лютому наступного року у Нововолинську. До цього часу проблемні питання розглядатимуть у робочому режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Наталка Показати IP 9 Грудня 2014 14:26
Та кому потрібні ці ЦНАПи. Витрати коштів, яких і так не вистачає. Звільнення одних працівників, щоб набрати інших (некваліфікованих і без відповідної освіти та навичок роботи). Вони збільшують корупцію і нічим не займаються. Абсурд!!!
народ до Наталка Показати IP 9 Грудня 2014 23:32
100%, окозамилювання нової влади, цнапи-це бюрократія в квадраті, улюблене заняття бовдура Матвійчука
Цікаво Показати IP 9 Грудня 2014 14:29
а хтось конкретно скористався їхніми послугами, комусь вони реально були корисними?
знаючий Показати IP 9 Грудня 2014 16:35
ЦНАПИ ті нікому не потрібні, гонять людей по кілька разів за однією послугою, яку раніше можна було отримати відразу на місці в управлінні. А за виготовлення паспорта громадянина України я взагалі мовчу.... це безпридєл.... то в паспортний, то в цнап гонять, документи гублять.... позакривати ті цнапи і не витрачати масу грошей на їх утримання і функціонування.
горохівчанка Показати IP 9 Грудня 2014 19:06
довелось мені скористатись послугою цнапу. Жах... Сказали принести перелік документів. Ледве позбирала... Написала заяву... Як діло дійшло до послуги - взяли 2 папірця і все. Кажу - а решту?, а працівник - а я передзвонила, запитала - решту папірців не треба... Так нащо мною було потрачено купу часу для зібрання документів, якщо з них взяли лише 2....
Платник податків Показати IP 9 Грудня 2014 20:47
Пригадую, коли не було ЦНАПів, мені потрібна була довідка з податкової - отримав її швидко і тільки в одному кабінеті причому безкоштовно. Коли зявилися ЦНАПи, мені знову потрібна була та ж сама довідка. Увага. Перш ніж її отримати, я відвідав 3 кабінети плюс заплатив 2 грн. Запитання: кому від тих ЦНАПів стало краще???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus