USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи актуальний День Соборності для лучан. ОПИТУВАННЯ

22 Січня 2014 14:14
Для того, щоб не роз’єднати Схід та Захід України, потрібно припинити ненавидіти один одного, - вважають лучани.

Чи актуальний День Соборності у сучасній Україні, чи є наша держава соборною і що потрібно зробити для того, щоб не роз’єднати Схід та Захід, поцікавилося у лучан Інформаційне агентство Волинські Новини.

У цей день потрібно об’єднатися та показати політикам, що ми єдині та соборні, - вважає дехто з респондентів. На думку лучан, сучасна Україна соборна, проте нині розходяться думки держави та народу, що й призводить до протистоянь. Довіри до оточуючих, оптимізму та коректного ставлення один до одного бракує українцям, - вважають лучани. Як зазначила одна з опитаних, для того, щоб подолати існуюче роз’єднання потрібно замислитись над тим, для чого ми у 1991 році захотіли бути незалежними, проаналізувати той вибір та прив’язати його до сьогоднішніх подій.

Довідково. День соборності України - свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році. Указом Президента України Віктора Януковича 30 грудня 2011 року День соборності на офіційному рівні було скасовано, натомість встановлено «День Соборності та Свободи України».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українець Показати IP 22 Січня 2014 15:01
*** ПАРТІЯ РЕГІОНІВ --ЦЯ КРОВ НА ВАС І НА ВАШІ ПОКОЛІННЯ..А ЦИМ СЛІПИМ прИХИЛЬНИКАМ ВАШОЇ БАНДИ---ЩОБ БОГ ВІДКРИВ ЇМ ОЧІ...ЦІ БАНДИТ И І ВАС ОБДИРАЮТЬ І ОБКРАДАЮТЬ.НЕВЖЕ ВАС ВЛАШТОВУЄ ТАКЕ ЖИТТЯ? НА ВАШІЙ ТЯЖКІЙ ПРАЦІ СИНОК СТОМАТОЛОГ І АХМЄТЯ МІЛІАРДИ ЗАРОБЛЯЮТЬ..В ЄВРОПІ ДОМИ КУПЛЯЮТЬ А ВАМ КОПІЙКИ КИДАЮТЬ І 4 РОКИ ПАКРАЩЕННЯ ОБІЦЯЮТЬ...ВОНИ ТО І РОБЛЯТЬ ЩО КИДАЮТЬ КІСТЬ МІЖ ЗАХІДНОЮ І СХІДНОЮ УКРАЇНОЮ...НА МАЙДАНІ БІЛЬШЕ РОСІЙСЬКОМОВНИХ ГРОМАДЯН .РИГІВСЬКІ КАНАЛИ КРИЧАТЬ ЩО ТУТ САМІ ЗАПАДЕНЦИ ---НАЖАЛЬ ЗАПАДЕНЦІВ ТУТ НЕБІЛЬШЕ 30% СКОРО БУДЕ БІЛЬШЕ..АЛЕ ТУТ БРАКУЄ ВАС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus