USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи страшно представникам ОБСЄ їхати на Волинь?

23 Квітня 2014 08:00
На Волинь приїхали два представники від Організації з безпеки і співробітництва в Європі Колумбус Ігбоанусі й Петр Горан. Їм заборонено говорити про свою роботу, втім, з Інформаційним агентством Волинські Новини вони поділилися деякими спостереженнями.

«Ми маємо офіційну акредитацію, Україна є членом ОБСЄ, які і Росія, до речі, тому нам не страшно було їхати на Волинь. Ми є довгостроковими спостерігачами й координуватимемо короткострокових, які приїдуть у день виборів. На жаль, ми не маємо права поінформувати вас зараз щодо напрацьованих досліджень, адже не маємо права втручатися у ваші справи», - говорить довгостроковий спостерігач місії зі спостереження за виборами в Україні від ОБСЄ Колумбус Ігбоанусі.
Іноземні аналітики сказали, що на Волині вивчають хід підготовки до виборів у всій області, й жодних перепон для роботи немає.

Колумбус Ігбоанусі і його колега Петр Горан у Луцьку вперше.
«Мені сподобалося ваше місто, воно гарне, затишне. І взагалі, у вас тут люди дуже привітні, гостинні», - ділиться враженнями довгостроковий спостерігач місії зі спостереження за виборами в Україні від ОБСЄ Петр Горан.

Загалом, зараз в Україні працює 100 довгострокових спостерігачів від ОБСЄ. У день виборів приїдуть короткострокові спостерігачі, які їздитимуть від дільниці до дільниці. Згідно з попередніми заявками, їх буде близько тисячі.

Офіційний звіт іноземні спостерігачі обіцяють оголосити 15-го травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Доборолися Показати IP 23 Квітня 2014 08:27
Доборолися... Мавпи життю вчать...
до доборолися Показати IP 23 Квітня 2014 08:36
Даремно ви так. Тут не все так просто. Ці представники вільно володіють російською мовою, однак, спілкуються виключно через перекладача. Так, що у їхньому звіті може бути багато цікавого, якщо врахувати, що Горан є досить значним фахівцем у справах по захисту ромів у країнах Східної Європи. Отже, зустрінете - думайте, що говорите.
Дід Панас до до доборолися Показати IP 23 Квітня 2014 09:41
циган шановна, циган, у нас споконвіку їх так називали
Ирина Показати IP 23 Квітня 2014 08:45
...а рідний пс сховався, щоб не дратувати. а потім скажуть, що все гуд у затишному Луцьку.
Думка Показати IP 23 Квітня 2014 10:00
На Волині тотальне приниження гідності людей, які якимось чином образили представників правого сектору або самооборони!!!! І хай не розказують, що когось від когось тут рятують! ТОТАЛЬНЕ ПРИНИЖЕННЯ І ЗНИЩЕННЯ ГІДНОСТІ!!!
Інтернаціоналіст Показати IP 23 Квітня 2014 12:18
Гарний хлопець! Не москаль!
Анонім Показати IP 23 Квітня 2014 21:31
І сміх, і гріх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus