USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи в межах закону відбулися місцеві вибори у Луцьку

4 Листопада 2015 13:00
Вибори у Луцьку відбулися в межах чинного законодавства, але звернення щодо підкупу виборців перевіряють правоохоронці.

Про це йшлося під час брифінгу Луцького міського голови Миколи Романюка 4 листопада.

Як зазначив міський голова, вибори у Луцьку відбулися відповідно до чинного законодавства, ТВК вже встановила їхні результати, а остаточний список депутатів новообраної міської ради оголосять у відповідні терміни, адже депутати, які одночасно балотувалися в обласну та міську ради, повинні подати заяви. Повторне голосування, або ж другий тур виборів міського голови, відбудеться 15 листопада.

Оскільки під час 80-ї сесії міськради декілька депутатів оголошували про випадки підкупу виборців у Луцьку, вивченням цих звернень, зі слів міського голови, займаються правоохоронці «відповідно до чинного законодавства». Результати, з його слів, будуть оголошені.

Водночас Микола Романюк не зміг відповісти, чи отримали повідомлення особи, яких підозрюють у підкупі виборців. Він зазначив, що начальник міськвідділу повідомив, що роботу проводить і «запрошують людей для вивчення справи». Міський голова порадив журналістам самотужки звернутися до правоохоронців щодо коментарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus