USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Чи залишиться Пустовіт секретарем Луцької міськради

27 Травня 2013 14:46
Залишити посаду секретаря Луцької міської ради планує Григорій Пустовіт.

Про це він повідомив у своєму інтерв’ю виданню «Волинська правда».

Так, депутат прокоментував своє обрання головою Волинської обласної організації «Батьківщина». За його словами, у їхній партії багато людей, які достойні очолювати обласну партійну організацію.

«Певно оцінювали партійний довід, коли мене обирали. Можливо, спрацювали й інші аргументи: організаційні здібності, історія перебування в партії. Можу назвати ще ряд прізвищ, які є реальними лідерами, і яких могли обрати. Але обрали мене. Всім вдячний за довіру», - каже Пустовіт.

Також він розповів, як поєднуватиме дві посади: голови партійної організації та секретаря Луцької міської ради:

«Коли я очолював партію в Луцьку, ці посади були поєднувані дуже легко. В сьогоднішній ситуації вони одна одну не доповнюють. Я не приховую, що зараз розглядається варіант про те, щоб я залишив посаду секретаря. Через декілька місяців, швидше за все, я складатиму ці повноваження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кекс Показати IP 27 Травня 2013 15:48
Нарешті! Амінь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus