USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де житиме, який алкоголь п’є та на що скаржиться новий голова Волинської ОДА

27 Березня 2018 19:00
Небайдужість до якісного алкоголю, відмова від носіння дорогих швейцарських годинників, заможна теща з Рівненщини та професійна хвороба внаслідок роботи в правоохоронних органах: голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко відверто розповів про особисте у відеосюжеті ТРК «Аверс».

Новопризначений голова волинської облдержадміністрації Олександр Савченко розповів, що наразі «перебивається, де може», але поки планує жити в готелі, а не у службовій квартирі.

«Я не ношу дорогі годинники, які записані у декларації, тому що я йду до людей і люди дивитимуться на мене, як на придурка», - зізнався голова ОДА.

Також розповів, що його теща з Рівненщини, з Сарненського району, тому не можна сказати, що він чужий на заході України. Окрім того зауважив, що вона – заможна людина.
Торік на 60-ий день народження йому подарували 60 пляшок коньяку, віскі тощо, тому що решта подарунків, мовляв, заборонені законом і мусять бути задекларовані.

На запитання про те, який алкоголь вживає, голова ОДА відповідає, що йому це вже «не зовсім показано», як кажуть лікарі. Втім, він намагається пити сухе вино, не коштовне, але нормальне к’янті та ніколи не відмовиться від віскі та навіть хорошої горілки.

Розповів Олександр Савченко і про хвороби, від яких страждає – це протрузії у хребті, тому що він усе життя тримав турнікети перед людьми, які проводили різноманітні акції. Від постійної шарпанини виникла ця хвороба.

«Постійно стоїш, тебе смикають, тягають, особливо, якщо це жінки шахтарів, можуть і роздягнути, обірвати погони, було й таке», - розповідає губернатор.

Спортом він займається для того, щоб тримати себе в належній формі, а пити, мовляв – «це між роботою і спортом». Олександр Савченко розповів, що вже встиг побувати у луцьких ресторанах, де йому вдалося лишитися невпізнаним.

Нагадаємо, вже під час першої оперативної наради у статусі голови ОДА 26 березня Олександр Савченко різко розкритикував кількох чиновників за «парадні звіти» та некомпетентність, назвав таку форму роботи непотрібною, але пообіцяв наразі не звільняти з посад заступників та інших посадовців ОДА. Також він представив трьох радників, які працюватимуть у його команді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ТТ Показати IP 27 Березня 2018 19:21
судячи з усього, на життя дивиться без рожевих окулярів!
пм до ТТ Показати IP 27 Березня 2018 19:44
класний дядько.
ник Показати IP 27 Березня 2018 19:36
ну прям вси таки бидни но вдруг у всих раптом за один рик сталы багати тещи тести мамы папя дидуси з бабцями...мабуть по ночах бурштын рыють.
ще не зовсім свідоми Показати IP 27 Березня 2018 19:41
Треба з тещ та бізнес-жінок високоповажних силовиків створити новий Кабінет Міністрів. Ці жіночки, які завдяки своїй діловій активності та умінні господарювати, зроблять неньку самою процвітаючою державо. Творці "сінгапурського дива " та " хлопчики з Чікаго" після їх успіхів будуть нервового курити в стороні.
Знаючий Показати IP 27 Березня 2018 19:50
Він гарний сім’янин!!! А це головне в роботі. А Гунчик бігав за носатою....
Лижи й сопи до Знаючий Показати IP 27 Березня 2018 20:22
А ти вже й за носатою не можеш побігти! Капєц!
Льоня Показати IP 27 Березня 2018 20:48
Здам йому квартиру на Київському майдані зі знижкою
Лучанин Показати IP 27 Березня 2018 22:01
Як то в цій пісні:"Всі дивилися на нас і офігевали".У вас велике майбутнє,волиняни-це "монстр".Спаси і сохрани.
Анонім Показати IP 27 Березня 2018 22:43
Буде жити в готелі!!! За чий рахунок банкет?
Лучанин до Анонім Показати IP 28 Березня 2018 09:45
За кілька днів проживанню в готелі можна зняти адекватну квартиру. Хіба може він в хостелі живе, а не в готелі...
Совість Показати IP 27 Березня 2018 22:49
Нарешті розумну і хорошу людину отримала область .
Лучанин до Совість Показати IP 28 Березня 2018 09:43
Ознаки ментальності "чухраїнця" - кілька слів сказав, когось пальчиком посварив, приправив популізмом і ти вже для "чухраїнця" "розумний і хороший" управлінець. Згадується як "чухраїнці" деякий час назад Надію Савченко героїнею зробили, а зараз в тюрму посадили. подібне відбудеться із цим чоловіком, спочатку хвалитимуть, а потім брудом поливатимуть. П.С. "Чухраїнці" - термін видатного українського письменника Остапа Вишні. Рекомендую для детального вивчення, бо, на жаль, "чухраїнці" скрізь є.
Анонім Показати IP 28 Березня 2018 10:06
Це точно і якісна і дешева
Коля Показати IP 29 Березня 2018 15:18
Не потрібно обзивати людей за фізичними вадами, бо діти або внуки народяться такими. Бумерангом повернеться. Мудрі люди ніколи не опустяться до того, щоб обзивати інших.
Субєктив Показати IP 30 Березня 2018 13:02
Маруда тошнотна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus