USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Така форма роботи не потрібна», - Савченко про нараду в ОДА

26 Березня 2018 16:52
Замість заслуховування беззмістовних парадних звітів від чиновників голова ОДА Олександр Савченко пропонує говорити про реальні проблеми, обіцяє відвідувати комісії облради та без попереджень інспектувати райони області.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

Голова Волинської ОДА розповів, що не любить відкритих прийомів населення, тому що на них «фільтрують народ», краще, мовляв, приїздити тоді, коли тебе не чекають. З його слів, за часів роботи на Київщині, він любив без попередження приїздити в райони, щоб перевірити, наприклад, чим годують дітей у школі, попри те, що голови РДА обурювалися такими візитами без їхнього відома.

Учасників наради він закликав не читати йому лекції, які не несуть смислового навантаження, а натомість говорити про конкретні проблеми та ставити питання.

Також він наголосив, що до кінця квітна потрібно обов’язково визначити графік виконання кожної обласної програми та їхніх виконавців, щоб було зрозуміло, які пропозиції ОДА висуватиме облраді.

Нагадаємо, документ з переліком обласних програм, який надали голові ОДА, він назвав нікчемним.

Окрім цього, голова ОДА повідомив, що планує брати участь в засіданнях усіх комісій облради, щоб «зазирнути в очі кожному депутату».

Насамкінець він подякував учасникам наради за «пасивно-активну участь» і повідомив, що готовий перебувати на роботі цілодобово. Він розповів, що, можливо, щоп’ятниці збиратиме на наради голів РДА, щоб ті «поїздили і побачили, які дороги». Олександр Савченко наголосив, що такі парадні звіти, які лунали під час цієї наради, не несуть смислового навантаження і надалі не потрібні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Маневичі чекають Показати IP 26 Березня 2018 16:59
У першу чергу без попередження приїдьте до нас в Маневичі, і побачите, під яким "газом" вже з обіду може перебувати на роботі Линдюк, його коханка зав.районо
До Маневичі Показати IP 26 Березня 2018 17:22
А що Вас не влаштовує? Попередників на коліна ставили...цих привели - тіштеся і радійте!
Свєтка Показати IP 26 Березня 2018 17:23
Він брав приклад з пенсіонера Гунчика....))))
Лучанка Показати IP 26 Березня 2018 17:28
Та обовязково перевірте про доцільність фугкціонування у Луцьку 15 бібліотек ,де 80 процентів дописка де сидить сотні бібліотекарів ,яких по 8-10 тисяч зарплати зп що?За гульки і плясет вся інформація в Ігеті в бібліотеку люди не йдут
ЗІК Показати IP 26 Березня 2018 17:46
Так тримати!! Нехай ще за Волиньгаз з їх лічильниками візьметься!!
фівап Показати IP 26 Березня 2018 17:54
І не тільки лічильники! Села тижнями без газу сидять, з колонками людей дурять. Гунчика прикормили чи припоїли, а з Савченком важко їм буде.
Мораль Показати IP 26 Березня 2018 19:32
Пане Голово ! Якщо ви будете вимагати від підлеглих необхідності дотримання закону, а одночасно будете паркувати автомобіль з грубим порушенням " Правил дорожнього руху" , то перші з часом усвідомлять, що необов'язково виконання ваших наказів, розпоряджень, рішень, доручень, вказівок з аргументацією: "На себе подивись !".
Політик Показати IP 26 Березня 2018 19:36
А ще будь ласка, нехай візьме під контроль справу хабарника екс-голови Пархомука; - нехай вижене пяничку Чубару з внутрішньої політики, яка тільки штани протирати там; - ситуація з криміногенною ситуацією в Нововолинську зашкалює.Грабують/крадуть/вбивають...Винних нема. Зато Шпига звітує, що все під контролем. - варто без попередження приїхати до голови Ратнівської РДА - район деградує що не день; - в освіті бардак.Забухана Мишковець і падруга Плахотна зі своїми ідеями освіту занехаяли. Добре,якщо слова Савченка не розходимутьчя з ділом. За ці роки - в області повна анархія розвелася. Савченка сюди таки треба було давно прислати.
легіонер до Політик Показати IP 28 Березня 2018 20:12
Ці всі люди, яких ви тут перечислили, таку школу пройшли, що багато з цих писак, побувавши хоча б день у ній наробили б в рітузи і тікали світ-за-очі залишаючи за собою помітний слід)))
Песиміст Показати IP 26 Березня 2018 19:51
Вже такі працьовиті були.
Він Показати IP 26 Березня 2018 20:07
На рахунок нарад у формі почергового звіту начальників рішення правильне, яка це оперативка
Наша пісня гарна, но Показати IP 26 Березня 2018 20:44
Спочатку всі беруться, беруться, а далі буде той же бардак
я Показати IP 27 Березня 2018 08:34
Савченко почни з себе!і тоді люди самі потягнуться!покажи приклад-як потрібно людині працювати на такій посаді!P.S(навчи водія їздити по правилах дорожнього руху!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus