USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Деякі волинські нардепи не голосували за посилення кари за злочини проти бійців

16 Червня 2015 23:00
Троє волинських нардепів – Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк із депутатської групи «Воля народу» були відсутні на голосуванні проекту закону, який посилює відповідальність за злочини проти бійців зокрема та військовослужбовців загалом. Така інформація оприлюднена на сайті Верховної Ради України.

Йдеться про прийняття за основу проекту закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за злочини проти військовослужбовців Державної прикордонної служби, Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Управління державної охорони України», який депутати розгяладали на засіданні Парламенту сьогодні, 16 червня.

Автори законопроекту пропонують передбачити кримінальну відповідальність за такі злочинні діяння, як умисне знищення або пошкодження майна, посягання на життя, захоплення як заручника військовослужбовця Державної прикордонної служби України, Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України та Управління державної охорони України.

Зазначимо, що перше голосування про розгляд за скороченою процедурою цього законопроекту нардепи провалили. Так само – і перше голосування за основу.

Однак після цього депутати таки зуміли підтримати законопроект. При голосуванні за основу «за» висловилися 236 парламентарів, утрималися – 6, не голосували – 62.

Волевиявлення волинських нардепів було таким:

Ігор Єремеєв («Воля народу») – відсутній

Степан Івахів («Воля народу») – відсутній

Сергій Мартиняк («Воля народу») – відсутній

Ігор Гузь («Народний фронт») – за

Ігор Лапін («Народний фронт») – за

Юрій Савчук («Народний фронт») – за.



До слова, відповідні зміни пропонують внести до статей 347-349 Кримінального Кодексу України. Законопроект зареєстрували під №1174.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мішка Показати IP 16 Червня 2015 23:15
ну що полішуки, пригріли зміїне кодло?
Степан Бандера Показати IP 16 Червня 2015 23:32
добре, що ми за Лапіна проголосували. Нормально працює. Палиця якби був в Раді чи його люди, то теж би були відсутні
Людина Показати IP 16 Червня 2015 23:56
А щоб за злочини, які були вчинені проти звичайної людини настала відповідальність необхідно тільки військовим стати, депутатом чи олігархом? Так от чому проста людина завжди безправна! Чим військовий більше людина за того ж сантехніка?
Анонім до Людина Показати IP 17 Червня 2015 00:27
військовий більше чим звичайна людина - це неодмінна ознака феодального чи рабовласницького устрою.
МВ Показати IP 17 Червня 2015 10:09
мда... похуже Гондураса живем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus