USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат, автівку якої порізали на Грушевського, виступила у Луцьку. ВІДЕО

14 Квітня 2014 17:00
«Вигнати клан Януковича із країни – це ще не все», переконана народний депутат від партії УДАР Віталія Кличка Оксана Продан. Саме із такою промовою вона виступила учора, 13 квітня, на Театральному майдані міста.

Захід відбувся у рамках приїзду до Луцька кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка.

Політик переконана, що цієї зими українці зробили те, чого не очікував від них увесь світ. Вона подякувала усім, хто не покладаючи рук, бореться за майбутнє України. Однак, у битві за достойне майбутнє, крапка ще не поставлена:

«Ми змогли зламати ту владу, яка нищила Україну. Ми з вами вигнали з України клан Януковича. Але це ще далеко не усе. Попереду у нас тяжка робота, аби створити в Україні інші умови для життя. Кожен громадянин України має зажити по-новому. Аби кожен українець був упевнений, що ті податки, які ми платимо в державу, працюють для них же: для освіти, для медицини, для доріг, для безпеки. Ми повинні зробити так, аби кожен громадянин був упевнений, що, йдучи на роботу, він отримає достойну зарплату, а, здобувши вищу освіту, він отримає високооплачувану роботу. Й навіть на пенсії кожна людина має право жити, ні в кого нічого не просячи і не простягаючи руку. Це наше завдання і я переконана, що ми цього доб’ємося», - резюмувала політичний діяч.

Нагадаємо, свого часу Оксані Продан ножем порізали всі шини на авто. Сталося це під час «буремних» подій у Києві на вулиці Грушевського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 17:10
Фамилия обо всём рассказала.
НЕЛУЧАНИН до Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 17:14
твоє погоняло також багато про що говорить
Лучанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Квітня 2014 19:26
Іди в дуп...у з нашого Луцька. Ти напевно Данильчук, бо він нелучанин.
Абьлуб до Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 22:36
А тепер те саме речення, тіко українською
Igorock Показати IP 14 Квітня 2014 17:18
Дайте їй Героя України, цеж треба така сакральна "жертва" шини порізали!
Triia Показати IP 21 Квітня 2014 19:28
It's much easier to unsardtend when you put it that way!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus