USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати місцевих рад Волині підтримали учасників торговельної блокади

15 Березня 2017 19:29
Сьогодні депутати Володимир-Волинської та Нововолинської міських, Любомльської районної ради під час позачергових сесій підтримали звернення щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України та введення санкцій щодо банків з російським капіталом.

Ініціатором звернень у Володимир-Волинську став голова фракції «УКРОП» Сергій Радкевич, повідомляють у прес-службі волинського УКРОПу.

«Ми засуджуємо затримання учасників блокади, яке було здійснене під виглядом контрдиверсійної операції. Переконані, що СБУ має боротися зі справжніми ворогами України, а не з тими, хто на ділі вибиває фінансовий ґрунт з-під ніг окупантів, блокуючи торгівлю. Вимагаємо від президента покарати організаторів та виконавців цієї ганебної зачистки та не допустити переслідувань учасників блокади в майбутньому. Час зрозуміти, що сила влади – у підтримці свого народу, а не в багнетах правоохоронців. Подальше загострення ситуації на залізничних блокпостах – це прямий шлях до суспільного збурення, яке вже шириться Україною, відкритого протистояння з патріотичними силами та появи нових «редутів» опору свавіллю влади в різних регіонах нашої держави», – наголосив Сергій Радкевич.

У Нововолинську звернення були запропоновані на сесію також представниками фракції «УКРОП».

Варто зауважити, що у вищезазначених місцевих радах депутати фракцій БПП «Солідарність» підтримали звернення. Тоді як напередодні їхні однопартійці з обласної ради не з’явились на засідання, на якому розглядались аналогічні питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus