USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Солідарність» на чолі з Гунчиком саботувала сесію облради

14 Березня 2017 14:52
Депутати Волинської облради від БПП у повному складі на чолі з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком не прийшли на сесію облради, де розглядають питання заборони торгівлі з терористами.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волинської облради 14 березня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАБОРОНА БАНКІВ РФ ТА БЛОКАДА ТОРГІВЛІ З ОРДЛО: СЕСІЯ ВОЛИНЬРАДИ. ОНЛАЙН

Так, в залі зареєструвалось 47 депутатів облради, були присутні представники всіх фракцій, окрім БПП.

Депутат Сергій Духницький поцікавився, де голова області «та його свита з партії БПП «Солідарність», та що вони роблять в цей час, саботуючи сесію, на якій розглядають життєвоважливе питання.

Депутат міськради від "Солідарності" Євгеній Ткачук, який був змушений залишити партію через тиск на нього і його рідних, зауважив, що, можливо, на депутатів від "Солідарності" теж тиснуть, змушуючи не виступати проти торгівлі з терористами.

Нагадаємо, вчора, 13 березня, сили СБУ та спецпідрозділ КОРД захопили редут торгівельної блокади на станції Кривий Торець. Один з учасників блокади, нардеп Семен Семенченко заявив, що невідомі вдерлися до редуту «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці на БТРах. У СБУ, натомість, заявили, що не штурмують блокадників, а борються з диверсантами.

В результаті всією Україною поширилися протести проти силових методів. Так, у Луцьку активісти, учасники блокади ОРДЛО, зібралися в ОДА з вимогою звільнити блокадників. Натомість голова ОДА заявив, що він досі проти блокади ОРДЛО, тому йому запропонували піти у відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Палагута Показати IP 14 Березня 2017 15:05
Щоб ця злочинна влада Порошенка закінчилася раз і назавжди. Гнати Петю в шию
? Показати IP 14 Березня 2017 17:24
Гунчик знає у скільки обійшлася блокада в Ягодині вантажівок з Россії,скільки втратила область за транзит....а Россія їздить тепер через Польщу і платить там.
124 Показати IP 15 Березня 2017 14:09
Гунчик св*лота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus