USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати Луцькради не хочуть «пересідати»

15 Жовтня 2013 12:57
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запропонував депутатам приблизний варіант їхнього оновленого розміщення в сесійній залі. Потреба «пересадити» депутатів виникла у зв’язку з численними змінами у складах фракцій, зокрема, із нещодавнім об’єднанням «Фронту змін» з «Батьківщиною».

Найбільшій фракції міськради «Батьківшині», яка об’єднує 21 обранця луцької громади, пропонують лишити місця на перших п’яти рядах лівого крила зали, плюс одне місце в шостому ряді. Таким чином сюди «підтягнуться» Павло Данильчук та Богдан Шиба.

Три місця шостого ряду та два місця сьомого ряду віддадуть депутатам групи «Право і справедливість», яких, на разі, п’ятеро: Роман Бондарук, Тарас Бас, Рустам Дячук, Петро Савчук та Антон Сосновський. Таким чином на «гальорку» до Сосновського та Дячука пропонують пересісти голові групи Романові Бондаруку, який, до слова, під час сесійних засідань часто «заходить у гості» та проводить час саме на вказаних місцях.

Перші два ряди правого крила незмінно лишають за «Свободою», п’ятий – за Партією регіонів. Між ними пропонують розмістити вісьмох депутатів групи «Рідне місто» (Анатолія Бірюкова, Миколу Дендіберіна, Віталія Кварцяного, Івана Корчука, Анатолія Пархом’юка, Романа Романюка, Євгенія Ткачука та Миколу Яручика). Трьох позафракційних депутатів (Андрія Осіпова, Олександра Пизу, Ігоря Поліщука) та депутатку від Європейської партії Олену Голєву мають намір посадити на останньому ряді цього крила.

Григорій Пустовіт наголосив, що запропонована схема – не остаточна, а секретар чекає конструктивних пропозицій від депутатів.

Перша реакція – не забарилася. Секретарю відповів Олександр Пиза, оприлюднивши свою відповідь у мережі Фейсбук. Цитуємо дослівно: «Обурений і не сприймаю. Це авторитарно і неприпустимо! Теперішнє моє місце не було предметом домовленостей, а лише жеребом. Тому вважаю перевищення повноважень будь кого, хто захоче мене або когось іншого пересунути в інше місце без моєї згоди, або згоди того, кого пропонують пересунути. Вважатиму особистою образою всаження будь кого на моє місце. А тому вважатиму таку людину нікчемою! У випадку насильних дій – вважаю за можливу адекватну відповідь аж до особистого блокування роботи сесії всіма способами. Знаю, що на це може вплинути Микола Ярославович! Сподіваюся на його розсудливість. Я не жартую».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не приходь Показати IP 15 Жовтня 2013 13:29
Цей Пиз_а справжній інтелектуал-заробітчанин. Далі рівня людини, яка їздить по заробітках не піднявся, не допомогло ні банкірство, ні депутатство.
віталік Показати IP 15 Жовтня 2013 13:53
а чому голеву на останню парту?як діти. яка різниця де сидіти аби голова варила
Пизануті Показати IP 15 Жовтня 2013 14:01
В маленької дитинки відібрали цукерку. Я вам більше не дружок і не ...сяйте в мій горшок.
Ігор Показати IP 15 Жовтня 2013 14:15
Пустовіту - ганьба
йшов Показати IP 15 Жовтня 2013 14:24
Пиза попав в аварію в районі вулиці Декабристів. Зіштовхнувся з іншим авто.
гость Показати IP 15 Жовтня 2013 14:47
і що, живий, а жаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus