USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати провалили сесію Луцькради

30 Серпня 2011 15:16
29 депутатів Луцької міської ради 30 серпня не прийшли до сесійного залу, де мала продовжуватися сесія, відтак через відсутність кворуму засідання не відбулося.
Чергове, вже третє засідання було призначене на 14:00. Сесія розпочалася ще 17 серпня.

Останнє засідання відбулося у понеділок, 29 серпня.
Хоча обранці громади учора і вирішили практично усі заявлені питання – однак міський голова Микола Романюк оголосив перерву – депутати не могли приймати рішення, хоча їх кількість у залі забезпечувала кворум. Виявилося, окремі депутати просто не тисли на кнопки.
А наступного дня – у вівторок - вони взагалі не зібралися.
Повністю проігнорували засідання фракція «Сильна Україна» та «Партія регіонів».
Були присутні повністю – у складі двох чоловік «Наша Україна», майже уся «Свобода» та частина «Батьківщини». З фракції «Європейської партії» прийшов на засідання Анатолій Бірюков, а з «Фронт змін» Микола Дендіберін.
«Це їхнє ставлення до своїх обов’язків. Що я ще можу сказати?», - прокоментував міський голова Микола Романюк.
Невирішеними залишалося менше десяти земельних питань та додаткові питання порядку денного. Зокрема, й проект рішення ВО «Свободи» щодо незадоволення листами, які надсилає голова облдержадміністрації Борис Клімчук до міської ради.
Деякі депутати нині перебувають на лікуванні (Андрій Калахан зі «Свободи»), чи доглядають малих дітей (Олена Голєва з Європейської партії, Ірина Комлик з Партії регіонів).

Нагадаємо, що недавно й депутати Волинської обласної ради провалили засідання сесії, просто не прийшовши на нього.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
fakkkkkk Показати IP 30 Серпня 2011 15:34
.......і найлагідніше порівняння-латентні гомосексуали
Марія Василівна Показати IP 30 Серпня 2011 15:49
Вони ще просто нікуди не спішать. А вибори не за горами. І ми тоді будемо спати. Не депутати а погань. Підводять Романюка
мен Показати IP 30 Серпня 2011 15:58
Розстрелять халявщіків!!!
? Показати IP 30 Серпня 2011 15:58
На фото - Осіпов?
Тетянка до ? Показати IP 30 Серпня 2011 16:47
осіпов якраз прийшов
Луцк Показати IP 30 Серпня 2011 17:08
от козлы, расстрелять бы их всех
ПЕтро Показати IP 30 Серпня 2011 17:38
Взагалі як діти - або гірше дитячого садку. Жах! Неповага до людей і до мера.
ВІка Показати IP 30 Серпня 2011 17:40
Як мер їх терпить. Це гірше поганих учнів. Показують приклад для усіх. А грошики від підприємців беруть. Я знаю
Лучанка Показати IP 30 Серпня 2011 18:20
Грошики вони зі всіх беруть), бо їм жити треба,а ін. ні=), в них 20-літрові машини, їх потрю заправляти..., а яким чином?! На це є люди..., прості звичайні мешканці міста...
Ліна Показати IP 30 Серпня 2011 19:47
Ми усіх їх вибирали, а тепр нарікаємо. То чиї інтереси вони підтримують- свої чи громади? Ми можемо лише посперечатися і по ахати, а змінити нічого.
Антоніна Василівна Показати IP 31 Серпня 2011 07:35
Непорядні депутати. Ніякої відповідальності.
Є Показати IP 31 Серпня 2011 08:53
Мешканці Луцька на 80% БИДЛОТА!!! ЯКІ МЕШКАНЦІ - ТАКІ Й ОБРАНЦІ!!!
ЛУЦК Показати IP 31 Серпня 2011 09:23
мер ще той алкаш! ніфіга воно путнього не зробить, хібо що для "добрих людей" які готові откатати паперів американських
Віталій Показати IP 31 Серпня 2011 10:21
Просто вирішили не іти на поводу у Романюка і приппинити дерибан землі, от і все, мудре рішення, раз вони не підтримали зазначені рішення раніше, просто не голосували, що не заборонено, значить рішення НЕ ПІДТРИМАНО, отже тут скоріше тиск з боку Романюка який рахує депутатів безмозглим бидлом, та порушення регламенту...
Леник-Оленятко Показати IP 31 Серпня 2011 10:26
Хороший в нас мер, хоч щось почав робити для міста, порядки наводить, а не те, що Шиба пропукав 4 роки, не зробивши нічого путнього!!!...
Soldier of fortune Показати IP 31 Серпня 2011 10:32
Як вони терплять мера? "Хто на ком стоял"? Народ, не будьте ви такими примітивними, депутати міськради мають власних дітей, завтра в школу. Треба збирати чад вчитися. А пільг і зарплат як нардепи у парламенті - вони не мають. Єдина пільга - коли їх заарештовують - повідомляють про це прокурора. А ви - "Стріляти, стріляти!!!?". Сесії треба узгоджувати з більшістю, у кожного свій бізнес, робота і.т.і Так, що ваш благородний гнів, шановні виборці зтишіть. Мене розуміють депутати і екс-депутати. Місцеве самоврядування у нас на громадських началах, можна сказати. Ну подерибанять трохи землі, але її в місті майже нема. Ну пролобіюють інтереси власних фірм і ото УСЕ!!! Дибати депутатів треба за нерішучу позицію стосовно безпосередніх інтересів громади. А неузгодженість апарату міськради і депутатським корпусом, плюс політична мотивація - ось сесія і не відбулася. Виноватий Романюк, лоханувся і крапка...бо рада не риганальна, бо якби була оця, ...анальна усі б ходили як зайчики на сесії і голосували так, як скаже міський голова, який виконує волю голови ВОДА, який заглядає у ду.., вибачте, в очі даунбасівському урці, який мордує Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus