USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дії Юлії Вусенко можуть паралізувати місто

15 Червня 2017 23:14
Депутати Луцької міської ради не підтримують Юлію Вусенко, а її дії спрямовані виключно на дестабілізацію ситуації в місті, - про це заявив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Під час ефіру на телеканалі «Аверс» у програмі «Пряма мова» 15-го червня ведучий запитав у Ігоря Поліщука: якби Юлія Вусенко все-таки стала секретарем Луцько міської ради та виконувачем повноважень Луцького міського голови, що б це означало для обласного центру?

Зі слів Ігоря Поліщука, позиція депутатів Луцької міської ради, які у березні проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлієї Вусенко, на сьогоднішній день не змінилася. З його слів, повернення Вусенко на посаду секретаря призведе до повного дисбалансу та зупинення господарської діяльності в Луцьку.

«Якщо гіпотетично уявити, що Вусенко таки очолить Луцькраду, то без рішення ради вона не зможе звільнити нинішній виконком чи змінити заступників, адже більшість депутатів її не підтримують», - пояснив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради виконали судову постанову та розглянули питання щодо поновлення на посаді екс-секретаря міськради Юлії Вусенко, але довіру їй не висловили.

Більше того, Ігор Поліщук вважає, що Юлія Вусенко не має за ціль поновитися на посаді, а хоче лише дестабілізувати ситуацію в Луцьку, не дати команді Ігоря Палиці працювати та прибрати з дороги опонентів від Адміністрації Президента.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВУСЕНКО ЗРАДИЛА «САМОПОМОЧІ» НА КОРИСТЬ «КОНТИНІУМУ»

«Справа в тому, що є славнозвісне рішення суду поновити Вусенко на посаді. Вона подала лист у виконавчу службу щодо виконання рішення суду. Я скликав сесію, аби виконати рішення. Депутати висловили своє бачення, аби її не підтримувати на посаді, зокрема не прийшла й сама Вусенко. Рішення не набрало необхідної кількості голосів. А в понеділок я дізнався, що Вусенко звернулася в правоохоронні органи щодо невиконання рішення суду. Шкода, що вона як кандидат юридичних наук, не знає елементарних речей, адже суд чітко зазначив, що поновлення Вусенко – це рішення сесії. Так, проти мене порушили кримінальне провадження, прокуратура почала тероризувати допитами всю міську раду. Я маю інформацію, що прокуратура отримала завдання оголосити мені підозру у вчинені кримінального правопорушення та взяти мене під варту, щоб не допустити до виборів», - пояснив Ігор Поліщук.

Та додав, що це є політичним замовленням.

«Я ніколи не спостерігав такої оперативності прокуратури. Коли я був депутатом, до мене неодноразово зверталися люди щодо різних порушень, у прокуратурі відкривали кримінальні провадження, але вони досі пилом припадають. Будучи юристом, я не бачив, щоб так швидко проводили розслідування. Я розумію, що це роблять на замовлення. Мені шкода прокурорів, бо колись це був авторитетний орган, якого боялися та поважали. А сьогодні такими діями вони свій статус значно знизили, не допомагають людям, а займаються політичними замовленнями. Безумовно, це вигідно нинішній владі, Адміністрації Президента», - заявив виконувач повноважень Луцького міського голови.

Нагадаємо, що суддя за ніч прибрала два абзаци з рішення, назвавши це технічною помилкою.
Наразі рішення суду частково задовольнити звернення Юлії Вусенко ще не вступило в дію, адже оскаржується.

Ігор Поліщук зауважив, що такі сценарії політичних шоу готує для Юлії Вусенко група «Континіум», зокрема помічник нардепа Степана Івахіва від «Волі народу» Денис Пятигорець.

«Група «Континіум» мала великий інтерес до комунальних установ міста. Зокрема «Континіуму» належить котельня на Карбишева. Тому вони це й роблять, адже мають свої бізнесові інтереси», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Я Показати IP 15 Червня 2017 23:20
Я за Юлічку
Справді? до Я Показати IP 16 Червня 2017 01:22
Чим же вона тебе так збуджує? )))
справедлдивий до Я Показати IP 16 Червня 2017 09:35
я то же за тимошенко
Петро до справедлдивий Показати IP 16 Червня 2017 11:07
Так що Юлі бувають різними, з вусами.. І без. Цікаво, якби Тимошенко подала в Європейський суд на восстановлення на посаді і компенсацію за Качанівку, з компенсацію втрати здоров'я.. "ЧОМУСЬ" Юлі вусенко це можна.., і мінСтець мовчить з ґєнпґокґоґамі-КУМАМИ...
Петро Показати IP 16 Червня 2017 00:14
Що може наробити тільки одна "с**КА крашена".... А чи відкрила б рот коли б не було зв"язків в АП?
Лучанин Показати IP 16 Червня 2017 00:56
А я за тих хто буде дбати про людей, про місто.
# Показати IP 16 Червня 2017 05:13
При Романюку всіх влаштовувала без нього ні
Анонім до # Показати IP 16 Червня 2017 08:41
при романюку її терпіли
21 до # Показати IP 16 Червня 2017 08:51
При Колі з Буратіно вона рота не відкривала, а видно непогано прислуговувала. Після смерті хазяїна в неї рот відкрився..
К.лучанин Показати IP 16 Червня 2017 08:44
Хтось таки кришує оцю БАБУ ЯГУ!!! Як так може бути , що громада Луцька є заложником оцієї НЕАДЕКВАТНОЇ ОСОБИ? На мій погляд, депутати вчинили правильно і вони мають право і повноваження для цього і їхні дії ЗАКОННІ! Судова реформа в УКРАЇНІ не проводиться і нею поки не "пахне" і цим успішно користаються ДІЛКИ , які стоять за спиною оцієї особи ВУСЕНКО . На виборах лучанам треба показати цій самозванці де її місце. Якщо ми будуємо демократичну УКРАЇНУ , то голос громади повинен бути ВПЛИВОВИМ.
Петро до К.лучанин Показати IP 16 Червня 2017 10:59
Спочатку виборче законодавство потрібно змінити, ця особа буде балотуватися в закритих списках самонемічі, з підтримкою від "солідолу"! А що її плани потрапити в ВР - однозначно. Луцьк тільки трамплін для поросят.
вова згоранець Показати IP 16 Червня 2017 16:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus