USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура отримала завдання оголосити підозру Ігорю Поліщуку

15 Червня 2017 10:34
Виконувачу повноважень Луцького міського голови Ігорю Поліщуку стало відомо, що прокуратура отримала завдання оголосити йому підозру в кримінальному провадженні та помістити в слідчий ізолятор. Таким чином опоненти намагаються не допустити його до участі у виборах.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Публікуємо його допис:

"Дорогі друзі, шановні колеги!

Вчора ввечері мені з прокуратури повідомили, що прокурорам дано завдання в найкоротші строки оголосити мені підозру у вчиненні кримінального правопорушення за заявою Юлії Вусенко, обрати мені запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, помістити мене у слідчий ізолятор та будь-якою ціною не допустити мене до участі у виборах.

Коли я та мої колеги-депутати звертаються в правоохоронні органи щодо розкрадання бюджетних коштів та зловживань колишньої влади, кримінальні провадження не відкривають, будь-яка адекватна реакція відсутня. Коли до мене та до моїх колег на прийом приходять люди, потерпілі від кримінальних правопорушень, розслідування та адекватної реакції правоохоронних органів добитися неможливо.

За заявою ж Вусенко, кримінальне провадження відкрито миттєво, вже сьогодні прокуратура почала тероризувати міську раду, викликали для дачі пояснень начальника відділу секретаріату Тетяну Касьянову, масово викликають депутатів міської ради.

Нещодавно лучани стали свідком того, як влада "перегнула через коліно" суддю Валентину Пушкарчук, яка винесла незаконне рішення, а потім по-тихому ще й внесла в нього зміни.

Мені дуже шкода працівників прокуратури, правоохоронного органу, який колись боялися і поважали, а сьогодні ці працівники змушені замість реальної роботи виконувати злочинні накази, які їм "спускають" зверху. Але відповідальність прийде за всіма. Закон буде вище амбіцій тих, хто не дограбував наше місто. Закон буде вище амбіцій влади, яка сьогодні докладає неймовірних зусиль, аби тільки не дати працювати команді Ігоря Палиці.

Ми нічого не порушили й нікого не боїмось. Тим більше прокурорів, які сьогодні викликають хіба що почуття жалю.

Ми продовжуємо працювати на благо міста і на благо лучан.

І будемо робити це стільки, скільки нам відведе часу на цю роботу Бог".

Нагадаємо, хоча суд частково скасував рішення про звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради на позачерговій сесії 8 червня, за поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцькради не проголосували. Проте вона з цим не погоджується, оскільки було змінено рішення суду. Так, інформацію мотивувальної частини, у якій йшлося про порядок поновлення на посаді секретаря міськради Юлії Вусенко, цілих 2 абзаци, виключили з рішення суду, назвавши технічною помилкою.

Зауважимо, Ігоря Поліщука не вперше намагаються дискредитувати. Наприклад, через оголошення депутатського запиту щодо незаконного прокинення в кабінет ректора ЛНТУ інкримінують «неповідомлення про наявність конфлікту інтересів» та «розголошення інформації, яка стала відома в результаті посадової діяльності». Хоча запит – це вимога до керівників органів з проханням розглянути питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петро Показати IP 15 Червня 2017 10:48
Ага, в нас "незалежна, по-новому прокурватура"! Нагадали: "Хто не з нами, той проти нас..."(с)- Бє-Пє-Пє. Юґік отримав від кума завдання... Цій країні буде піпєц з "вінницькими вундеркіндами" .
скептик Показати IP 15 Червня 2017 10:57
полювання на відьм продовжується. бандовлада готується до виборів. зразок - арешт навального в мааацкві. то хто тут шатун ?
Ну а по совісті. Показати IP 15 Червня 2017 13:06
Хіба не можна було просто виконати рішення суду,нехай воно і неправомірне на вашу думку, та паралельно його оскаржувати, якщо так вважаєте що за вами правда і не було б цих каруселей.
Житель Показати IP 15 Червня 2017 13:56
Закон потрібно виконувати.
451 Показати IP 15 Червня 2017 14:04
Ю.Вусенко задалбала, вона ж прохідна до головного корита України, то й шла б собі.
До Юлії Вусенко Показати IP 15 Червня 2017 14:04
Ти просто Супер !!!!!
скептик до До Юлії Вусенко Показати IP 15 Червня 2017 15:26
ага, такої гуски давно не бачив
Додо Показати IP 15 Червня 2017 15:55
Та л@рва хай малих дітей глядить, яка з неї мати, як вона тільки судами займається, це закомплексована неособистість, склочна зла баба-яга. Потім буде скалитись. Я думаю скоро терпець комусь лопне і прикриють її так, що діти ще передачки носити будуть. Коли вже нажереться
Інквизиція Показати IP 15 Червня 2017 18:01
Я вважаю, що суддю Пушкарчук В.П. , як зазначено в статті, влада " через коліно не перегнула. Вона вже давно сама " перегнулася", тут інше! Знають до кого " можна підійти"! Остання, не вперше виносить непрвомірні рішення, перебуваючи на посаді судді Луцького міськрайонного суду!
Інквизиція Показати IP 15 Червня 2017 18:08
у прокуратурі, також. є порядні люди. Озвучта прізвище прокурора, який, на Вашу думку, виконує злочинні накази, нехай люди знають цих " злодеїв"! Ігоре Поліщук, ми за Вас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus