USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дмитришину «впаяли» догану

17 Серпня 2011 11:44
Закінчилося службове розслідування стосовно роботи працівників обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації – заступникові начальника цього управління Ігорю Дмитришину (на фото) оголосили догану.

Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка, яке той підписав 10 серпня.

Нагадаємо, 25 липня Башкаленко видав розпорядження про проведення службового розслідування роботи начальника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Миколи Зайченка перевірить спеціальна комісія.

Приводом до цього стало те, що чиновники з управління у справах сім’ї, молоді та спорту ВОДА відмовили громадській організації «Асоціація Молодих Реформаторів» у проведенні громадської експертизи діяльності управління. АМоРе цікавилась насамперед проведенням конкурсів та фінансуванням програм і проектів громадських організацій для дітей, молоді, сімей.

«За неналежне виконання службових обов’язків, перевищення повноважень, виявлені під час проведеного службового розслідування, оголосити догану заступникові начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Дмитришину Ігорю Ярославовичу», - йдеться у розпорядженні віце-губернатора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
громаданин Показати IP 17 Серпня 2011 15:10
Ну правильно, Дмитришин в усьому винен...Смішно сказати. А я його поважаю, працює, старається, видно не вгодив комусь
Гедзьо Показати IP 18 Серпня 2011 14:26
Я чьо-то недопонял:про проведення службового розслідування роботи начальника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Миколи Зайченка!!! А що в тому управлінні є тільки два працюючих- начальник і заступник? А спеціалістів хіба немає? Дайте догану спеціалістові,як казав безсмертний класик:солдатові все одно подихати! Треба було
Аморе Показати IP 18 Серпня 2011 14:34
Це що Щелеп такий мондрий? Гей,гей...мандрівочка пахне...
Бандера Показати IP 18 Серпня 2011 16:29
Та гнати його треба вже давно.....
Знаючий Показати IP 19 Серпня 2011 13:22
Оце так! Впаяли догану тому, завдяки кому найбільш закритий "молодіжний начальник" може показувати хоч якісь результати роботи. Той Зайченко далі свого кабінету молоді ніколи не бачить, скрізь Дмитришин за нього віддувається. Геть Зайченка з управління!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus