USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Доступно про парламентаризм»: у Луцьку розпочався відбір на участь в тренінгах

24 Січня 2020 15:01
У Луцьку відбудеться тренінг про парламентаризм та особливості роботи народних депутатів. Відбір проводиться на конкурсній основі до 9 лютого, серед всіх охочих оберуть лише 20 учасників.

Проєкт «Доступно про парламентаризм» реалізується громадською організацією «Волинська правнича школа» в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

Про що проєкт?

Проєкт «Доступно про парламентаризм» спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді щодо системи парламентаризму в Україні, посилення комунікацій молоді з народними депутатами-мажоритарниками.

Кому буде цікаво взяти участь у тренінгах?

Молоді, яка має намір підвищити свій рівень знань щодо роботи Верховної Ради України, народних депутатів, загалом функціонування системи українського парламентаризму, прагне до якісних суспільних змін і планує у подальшому використати набуті знання для професійного становлення.

Скільки буде тренінгів?

Заплановано проведення трьох дводенних тренінгів, останній з яких передбачає візит за участі народного депутата до Прилісненської об’єднаної територіальної громади. В рамках тренінгів також відбуватимуться дискусійні клуби за участі народних депутатів та їхніх помічників.

Як часто відбуватимуться тренінги?

Тренінги відбуватимуться раз на місяць у період з лютого по квітень 2020 року у вихідні дні. Після проходження навчання усі учасники отримають сертифікати.

Чи потрібно за це платити?

Участь у тренінгах – безкоштовна. Учасники навчання забезпечуються харчуванням та необхідними роздатковими матеріалами. Для учасників з інших районів забезпечується проживання та буде здійснено компенсацію коштів за проїзд.

Кого ми запрошуємо до участі?

– молодих людей, віком 18 – 25 років, які мешкають або навчаються у Волинській області;

– тих, хто має активну громадянську позицію;

– готові взяти участь у всіх тренінгах;

– налаштовані у майбутньому співпрацювати з народними депутатами;

– готові долучатися до інших навчальних заходів проєкту.

Організаційні питання:

Дедлайн подачі заявки: до 23:59 9 лютого 2020 за посиланням.

Початок навчання: 29 лютого 2020 року.

Навчання проходить у Луцьку.

Відбір 20 учасників проводиться на конкурсній основі.

Про результати оголошення конкурсу заявників повідомлять до 14 лютого 2020 року.

Виникли запитання – пишіть на [email protected] з темою листа «Запитання_парламентаризм».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus