USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Дячука можуть замінити людиною Тігіпка

27 Квітня 2011 15:44
Директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук пішов у відпустку, після якої, за неофіційною інформацією, може звільнитися із займаної посади.

Про це «ВН» стало відомо з достовірних джерел.

Нагадаємо, нещодавно прокурор міста Луцька Сергій Данілін повідомив, що прокуратура Луцька порушила кримінальну справу за фактом порушень на ДКП «Луцьктепло».

За інформацією джерел, Рустам Дячук, перед тим, як піти у відпустку, написав заяву на звільнення, датовану 30 травня. За неперевіреною інформацією після звільнення йому можуть запропонувати місце директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Натомість директором «Луцьктепла» планують призначити колишнього комерційного директора ТзОВ «Євротон», 37-річного Олександра Киричука (на фото). Наразі Киричук працює заступником директора ДКП «Луцьктепло».

Олександр Киричук був кандидатом у депутати Луцької міської ради на минулорічних місцевих виборах. Він посідав друге місце у списку партії «Сильна Україна». За результатами виборів він не пройшов у депутати – обранцем за списком став лише перший номер «Сильної України» Андрій Разумовський.

Сам Рустам Дячук свого можливого звільнення з посади директора «Луьктепла» не підтвердив.

«Я на даний час у відпустці. Із 2007 року, як директор, я був всього-на-всього, мабуть, днів 16 у відпустці. В мене не використано майже 90 днів відпуску. Я написав заяву на відпуск у зв’язку з тим, що опалювальний сезон пройшов. Поки іде підготовка, ніби нічого такого немає, тому я попросив відпустку», - сказав Дячук у телефонній розмові.

У відповідь на питання, чи не пов’язане бажання піти у відпустку зі знайденими прокуратурою на «Луцьктеплі» порушеннями, Дячук сказав: «Відпустка до цього ніякого відношення не має».

Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що директор ДКП «Луцьктепло» написав заяву на відпустку, в якій перебуватиме до кінця травня. «Заяви на звільнення, я особисто такої не бачила. А про кримінальні справи я нічого не знаю, адже офіційно немає ніяких ні актів, ні підтверджень», - зазначила Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучано Показати IP 27 Квітня 2011 16:31
Криса Лариса як завжди - бреше!
Юрист Показати IP 27 Квітня 2011 18:00
А проданий/вкрадений мазут з резерву?!!!
технік Показати IP 27 Квітня 2011 22:41
Добре Дячук знає про кримінальні справи!!! За чиї кошти верхи "Луцьктепло" будують гаражи на вул. Конякіна???? Де ділось мазутне господарство котельні на вул. Задворецька???
Опер Показати IP 28 Квітня 2011 02:55
Да яка це людина Тигипко?! Це звичайний бандит-спортсмен. Щось цікава тенденція що їх потянуло на комунальні підприємства - готують рейдерське захоплення із середини?!
вова Показати IP 28 Квітня 2011 07:44
хай поверне МАЗУТ лучанам !!!
Петрик Показати IP 28 Квітня 2011 09:58
Так, що виходить? Киричук розбирається в теплоенергетиці, як і Дячук! (читай, як вовк по зорях). Хана ще одному комунальному підприємству міста!
Вася до Петрик Показати IP 28 Квітня 2011 10:30
Кирик во всем разбирается.
Спортсмен Показати IP 28 Квітня 2011 18:27
Зате Кирик знає як вибивати борги з лучан, які не розрахувалися за тепло - як з бариг на початку 90! Такщо рекомендую всім заплатити, а то счетчик включиться!!!! Ех, були часи! БРИГАДА!
Ростік Показати IP 29 Квітня 2011 16:18
Як що незнаете як коментувати то непишіть всяку маячню а займіться краще справами!
Ростік Показати IP 29 Квітня 2011 16:20
Накінець хоть порядок наваедуть в тому бардаці
Цімбор Показати IP 29 Квітня 2011 17:27
Дуже дурна робота в цьому комунальному секторі. Кожної зими Алчевськ над головою. Кирик розумний дядько і нащо воно йому?
Корс Показати IP 3 Червня 2011 20:09
Новому допоможе "ХАМ"-замісник.Цей то вже показав, як він "розбирається" в теплоенергетиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus