USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Франція із 2015 живе із надзвичайним станом, а в Україні – четвертий рік війна і все «нормально»

20 Квітня 2017 16:52
Народний депутат Андрій Іллєнко перебуває у складі делегації Верховної Ради України у відрядженні у Страсбурзі.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Беру участь в семінарі про роль національних парламентів у впровадженні стандартів Європейської конвенції з прав людини, організованому Парламентською асамблеєю Ради Європи.

У Франції зараз гарячий політичний період. Цієї неділі - вибори президента. До речі, під час надзвичайного стану в державі - він був введений після терактів листопада 2015 року і не скасований досі. Порівняйте з нашою ситуацією, де вже четвертий рік іде війна - і ми досі живемо в звичайному правовому режимі.

Ще цікаво (і це стосується якраз тематики нашого семінару) - Франція після введення надзвичайного стану використала статтю 15 Європейської конвенції з прав людини, яка дає можливість державі у разі загрози життю нації відступати від її зобов'язань згідно з Конвенцією», - зазначив народний обранець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus