USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова РДА на Волині вибачився за однопартійців-регіоналів

21 Лютого 2014 09:21
У Любомлі на Волині голови РДА та райради засудили владу та перейшли на бік народу.



20 лютого 2014 року на народному віче у місті Любомль на Волині голова РДА Олександр Дзядук і голова райради Святослав Гаврилюк публічно засудили злочинні дії режиму Януковича і заявили, що переходять на бік народу. Також вони вибачилися за політику Партії регіонів, членами якої були.



Голова Любомльської районної організації Партії регіонів Олег Бондаренко пообіцяв скликати партійну конференцію і поставити питання про саморозпуск політичної сили у районі. Активісти стримали натовп від спроби самосуду над «регіоналом».



Також начальник Любомльського райвідділу міліції сказав, що нікого з місцевої міліції у Києві немає.



Після віча люди збирали гроші та записувалися для поїздки на майдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
до людей Показати IP 21 Лютого 2014 09:55
Волинські регіонали не хочуть розділяти відповідальність за те, що робить влада у державі! Ставте питання про розпуск Партії регіонів на Волині! Виходьте з цієї партії! До речі, як стало відомо, про це написав на своїй сторінці у соцсітях І заступник голови облдержадміністрації, депутат - мажоритарник обласної ради Віталій Карпюк!
Любомльська громада Показати IP 21 Лютого 2014 10:05
Вимагає!!!! Терміново від регіонала Дзядука, Гіриковича, Бібіків повернути на крадене майно громади( Любомльський кінотеатр), земельні участки та пройти люстрацію. Ще один регіонал Гейдибель повинний написати заяву на звільнення з посади головного лікаря та покинути Любомльську землю, люди йому не простять за знущання над лікарями, корупція , здирництво . Така падлюка не має право на життя на Любомльській святі землі.
Мишко Показати IP 21 Лютого 2014 10:15
Олександр Григорович зробив мужный крок!!!!Чи хватить мужности Коліснику в Ківерцях?
до "до людей" Показати IP 21 Лютого 2014 11:21
Знайшов, справді є: https://www.facebook.com/VitaliyKarpyuk ось це повідомлення: Людські життя мають бути найвищою цінністю у нашій державі. І ніщо не може суперечити цьому принципу. Ми маємо керуватися тільки інтересами народу. Жодна влада не варта людських жертв. У підтвердження своїх слів ще кілька днів тому я прийняв рішення вийти з лав Партії регіонів.
Партієць Показати IP 21 Лютого 2014 11:26
А в Луцьку знову мовчать?! Башкаленко, Смоленг, скличте партійні збори!!! Хай члени партії самі скажуть про свою позицію. Ви ж не можете керувати партією без членів. не мовчіть! Чому голова зараз в піску?!
ольга Показати IP 21 Лютого 2014 17:34
Цікаво, а де ж ви всі були раніше? Думали, що все саме по собі розсмокчеться? А коли побачили, що справи кепські у вашій рідній партії, то почали бігти як щурі з тонучого корабля. Пізно - ніхто не оцінить вашого "подвигу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus