USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гонтарева звинуватила Тимошенко в маніпуляції

24 Листопада 2016 17:09
Голова національного банку України Валерія Гонтарева заявила, що керівник фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко маніпулює цифрами та бреше, і повинна відповісти перед законом.

Про це вона розповіла на прес-конференції, - передає «Преса України».

«Майже 2 місяці Національний банк перебуває під спланованою політичною акцією, ви можете побачити цю сплановану політичну акцію зараз під нашими вікнами. Їх мета - перевибори будь-якою ціною, вони розхитують нашу фінансову стабільність, вони маніпулюють цифрами та брешуть», - сказала голова НБУ.

Гонтарева заявила, що під час прес-конференції Тимошенко знову надавала фіктивні цифри.

«Ми вважаємо, що це вже переходить будь-яку межу і сподіваємось, що ці політики будуть відповідати перед законом за всі свої шахрайські дії та за розкачування нашої хиткої макроекономічної стабільності», - сказала вона.

Як пишуть "Вечерние вести", лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко разом з ошуканими вкладниками банків 24 листопада передали керівнику НАБУ Артему Ситнику заяву про вчинення кримінального правопорушення вищими керівниками держави. Голова партії повідомила, що у цій заяві увага Ситника звертається на зловживання з боку керівника Фонду гарантування вкладів. Крім того, у ній йдеться про вчинення кримінального правопорушення керівником НБУ Валерією Гонтаревою. Як наголосила народний депутат, частка банків, які представляють країну-окупанта, в Україні зросла з 12 до 41%, і це Тимошенко назвала безпрецедентним фактом.

Крім того, як повідомляє "7днів", сьогодні Верховний суд Україні визнав, що закриття банку "Велес" не мало жодного підгрунтя для цього. Відтак НБУ закрив "Велес" незаконно. Юлія Тимошенко, своєю чергою, підтвердила, що "Велес" був одним із спонсорів "Батьківщини".

"Гонтарєва безпідставно закрила "Велес", таким чином розправившись із "Батьківщиною", - заявила Юлія Володимирівна.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка у фінансуванні агресії Російської Федерації проти українського народу. Мовляв, маючи бізнес на території країни-агресора і сплачуюючи податки, президент безпосередньо фінансує російську агресію проти своїх співвітчизників. Окрім того, партія ініціює розслідування щодо нібито збагачення президента на падінні курсу гривні.

Нагадаємо, вкладники збанкрутілих банків, таких як «Фінанси і кредит», «Дельта Банк», «КБ «Хрещатик» та «Михайлівський», з 8 листопада страйкують під Нацбанком. Вони вимагають від уряду негайно звільнити Валерію Гонтареву і керівника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтина Ворушиліна. Мітингувальники також виступили з вимогою повернути свої заощадження.

До слова, свого часу нардеп Максим Бурбака заявив, так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку. Йшлося про те, що масові акції протестів пов'язують зі спробою Кремля дестабілізувати ситуацію в країні.

Також раніше йшлося про те, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко пішла на союз з Віктором Медведчуком. Про це заявляв народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько. З його слів, руки Кремля добралися в український парламент через московську зозулю Юлію Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus