USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грузинська опозиція встановила намети в центрі Тбілісі

17 Грудня 2018 07:20
Представники опозиції встановлюють намети перед будівлею парламенту на проспекті Руставелі в Тбілісі.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на грузинську службу Радіо Свобода.

Мітингувальники стверджують, що у людей вкрали вибори, і вони не миритися з цим фактом.

Як уточнив лідер об'єднаної опозиції Георгій Вашадзе, виступаючи на акції перед парламентом, ніхто не починає будувати наметове містечко.

"Ми не починаємо повномасштабні наметові акції, хоча поділяємо протест тих людей, які їх встановили. Ми підтримуємо їх протест, однак це не є нашим системним рішенням побудувати тут наметове містечко", - заявив Вашадзе.

За його словами, об'єднана опозиція проведе дебати, в ході яких вони сформують план дій. "Наші вимоги - дострокові вибори. Крім того, уряд має піти у відставку, має відбутися повна делегітимація Саломе Зурабішвілі, що призведе до анулювання результатів виборів. Ми йдемо в цьому напрямку, і обов'язково доведемо цю боротьбу до кінця", - сказав лідер об'єднаної опозиції.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перемогу в другому турі президентських виборів в Грузії здобула незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі, яку підтримує правляча партія «Грузинська мрія». Кандидат набрала 59,54% голосів виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 17 Грудня 2018 08:52
Хтось мусить програвати. До чого тут намети, якщо такий відрив...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus