USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк назвав депутата, який «вмер» для його партії

4 Листопада 2011 15:20
Головним лікарем обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих, що у селищі Колки Маневицького району, став депутат Волиньради Яків Смокович.
Таке рішення прийняли 4 листопада на сесії Волинської обласної ради.
Нагадаємо, вже з липня Смокович займав посаду виконувача обов’язків головного лікаря цієї лікувальної установи. До цього він працював лікарем-хірургом Колківської райлікарні №2.

Під час обговорення питання між депутатами виникла політична дискусія.
Голова фракції ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк нагадав колегам по депутатському корпусу, що Смокович балотувався до ради від партії Юлії Тимошенко. Проте нещодавно пішов у депутатську групу голови ОДА, депутата від Партії регіонів Бориса Клімчука.

«Він йшов від нашої політичної сили, але не виправдав сподівань. Це зрадник. Сьогодні зрадив нашу політичну силу, а завтра зрадить Партію регіонів. Він для мене вмер. І вмер для наших друзів», – заявив Грицюк.
Коли опоненти спробували перебити його, відповів: «Ви не перебивайте, бо я і щигля по лобі можу дати», – запевнив «тимошенківець».
Натомість Смокович запевнив, що він «нікому не продавався».
«Я до вас у партію не просився. Це ви мене просили піти у вашу партію, щоб підняти її імідж», – сказав Смокович Грицюку.
Своєю чергою, голова ОДА Борис Клімчук запевнив, що довго вмовляв Смоковича, аби той пішов на цю посаду, мовляв, він не розуміє, чому деякі депутати надають цьому питанню політичного відтінку.
«Я його вмовляв два місяці, він впирався як міг», – запевнив Клімчук.
У підсумку депутати таки затвердили Смоковича на посаду головлікаря протитуберкульозного санаторію, проте цю кандидатуру не підтримали опозиціонери.

Довідково:
Яків Федосійович Смокович народився 28 лютого 1956 року. Освіта – Івано-Франківський державний медичний інститут. Загальний стаж роботи - 27 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Sergej Показати IP 4 Листопада 2011 16:01
"Вовремя предать, это не предать - это предвидеть"(с).
mnmnm Показати IP 4 Листопада 2011 17:09
В такого лікаря як Яша потрібно взагалі забрати право ліквати людей, якщо те що він робить можна назвати лікуванням. Мого чоловіка тиждень лікував, а йому все гірше і гірше ставало, поки батьки не забрали і самі не завезли в обласну лікарню. А там лікарі в шокє були як він ще з таким діагнозом протримався тиждень. Тому що "лікував" Яша йому зовсім не те що треба було, поставив діагноз який далекий був від реального. От такий то "лікар" наш Смокович. Гнати його треба чим подалі!!!!
1 Показати IP 4 Листопада 2011 21:45
Через 2, або 3 роки ПР з тріском провалиться.Янукович змотає в Донбас.А куди подінуться ці всі сьогоднішні волинські запроданці?Великі та малі.
колишня пацієнтка до 1 Показати IP 11 Березня 2012 16:03
Вражає тупість і недалекоглядність подібних людей, як даний коментатор. Вашу необізнаність, нездатність оцінювати і розділяти - найдорогоцінніший дар від Бога, демонструє ваш коментар. подібні висловлювання, це тільки грубість і бруд, що сидить у вашому нутрі, закипає з задумом "кого ошпарити". Ми, жителі Маневиччини, знаємо Якова Феодосійовича Смоковича, як талановитого і вмілого лікаря, зразкового господаря і сім'янина, активного політичного та громадського діяча, чиї добрі справи назавжди в нашій пам'яті та душах осіли приємними спогадами, враженнями, емоціями, вдячністю і захопленням цією прекрасною людиною. Про все це говорить довіра та вдячність маневиччан у виборі депутата нашого округу до Волинської обласної Ради. Здоров'я та наснаги, Вам, шановний лікарю!
колишній пацієнт Показати IP 5 Листопада 2011 06:18
Бабуся до лікаря: - Помер мій дід Данило, якого ви лікували... - А коли вмирав, то потів?.. - Ой, дуже потів, дуже потів... - О! Це дуже корисно! Такими "методами" лікує так званий лікар Смокович, бо дуже добре знаю цього спеца. Хабарник, тупий, заздрісний, грубий, необтесаний. Ось такий лікар Смокович! Щурів йому лікувати і бродячих собак, тоді їх менше буде!
mnmnm до колишній пацієнт Показати IP 10 Листопада 2011 11:21
Підтримую Вас!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus