USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині звільнять трьох головних лікарів

21 Липня 2011 09:47
У Волиньраді надумали одночасно змінити керівників у чотирьох медичних закладах області – попередні з різних причин не влаштовують обласну владу.

Про це говорили в ході засідання постійної депутатської комісії Волинської облради з питань охорони здоров’я у середу, 20 липня.

Як розповів секретар комісії, головний лікар Ратнівської райлікарні, «нашоукраїнець» Михайло Бегаль, від обласного управління охорони здоров’я на розгляд членів комісії надійшли пропозиції змінити керівників кількох закладів обласної комунальної власності медичного профілю.

За словами Бегаля, керівники цих установ самі написали заяви на звільнення.

Це директор Луцького базового медичного коледжу Зиновій Крижанівський, головний лікар обласної інфекційної лікарні Петро Гагаловський, головлікар обласного дитячого протитуберкульозного санаторію у Згоранах Любомльського району Павло Толошняк та очільник обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих у селищі Колки Маневицького району Степан Горайчук.

Бегаль розповів, що комісія вже навіть погодила кандидатуру тимчасово виконуючого обов’язки головного лікаря обласної інфекційної лікарні – це депутат Волиньради Петро Гайдучик, який працював у цій медустанові завідувачем одного з відділень.

Новим керівником обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих у Колках може стати ще один обранець Волиньради Яків Смокович, лікар-хірург Колківської райлікарні №2. Комісія теж ухвалила його кандидатуру в якості тимчасово виконуючого обов’язки.

А Павла Толошняка може змінити Роман Бобик, лікар обласного дитячого протитуберкульозного санаторію у Згоранах. Його кандидатуру так само затвердили для тимчасового виконання обов’язків.

Рішення про призначення цих людей новими керівниками медустанов депутати Волинської обласної ради прийматимуть на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
no comment Показати IP 21 Липня 2011 10:00
Ну якщо с туберкулезом в області така ситуація, то рішення цілком правільне! По всій ланці пройшлись.
Горохівець Показати IP 21 Липня 2011 10:11
Кралииииииииииииии............
спостерігач до Горохівець Показати IP 24 Липня 2011 16:15
в тебе короткозорість. просто не підкорились регіонам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus