USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екс-директор ЛПЕ виділив собі на відрядження 80 тис.

17 Серпня 2017 14:57
Перевірка діяльності екс-директора Луцького підприємства електротранспорту показала, що торік він не купив жодного тролейбуса, однак витратив на відрядження приблизно стільки, як коштує 1 тролейбус. Також зафіксовано у масове списання пального.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17-го серпня.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови, член виконкому Григорій Пустовіт доповів, що нині вивчається діяльність екс-директора ЛПЕ Ігоря Грицюка. Каже,вже виявили безгосподарні рішення.

«Аналіз показав, що понад 80 тисяч гривень він виділив собі на відрядження. Як же треба їздити на таку суму?! Мабуть думав так, що «жизнь удалась» - об’їздив всю Україну та подорожував Європою. І це тільки перше, що вдалося побачити під час аналізу.

Окрім цього, автомобіль у день наїжджав близько 350 кілометрів. Виникає питання, коли ж директор працював на підприємстві. Вочевидь, так списували пальне. А тепер нинішній керівник підприємства сидить і думає, як кінці з кінцями звести», - розповів Григорій Пустовіт.

Зауважимо, що вартість одного тролейбуса, що був у використанні, які раніше купували в Польщі, близько 100 тисяч гривень.

До слова, за півтора роки керування Ігоря Грицюка борги ЛПЕ зросли на 3 мільйони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Де там Показати IP 17 Серпня 2017 17:58
Пітухи Яковлєв і Григоренко і інша шобла з Континіума, які так так захищали того пітараса?
дед Показати IP 17 Серпня 2017 19:43
пана видно по халявах я писав .що путо прийшло бобла косанути люди кажуть що їздить на суди чомусь до Горохова щоб поновити телепня на роботу .напевне Грицюк попутав що сидіти в буцигарні то не по европі літати А Пуц хоча старший чоловік думаю порядок наведе Я ПРАЦЮВАВ шофером на базі мтс на той час як він був уже директором бази від своїх колег поганого слова ще нічув не від кого Так що Старий кінь борозни не спортить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus