USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як голосували у міськраді по «польському» питанню

3 Липня 2013 09:14
З приводу «польського» питання представники опозиційних фракцій у Луцькій міськраді змогли назбирати тільки 19 голосів, хоча налічують загалом 32 депутати, - про це інформує IA ZIK.

У розпорядження IA ZIK потрапила роздруківка із результатами голосування по заяві щодо засудження резолюції польського сейму, якою провину за Волинську трагедію в односторонньому порядку поклали на українську сторону. Нагадаємо, що для прийняття цієї заяви забракло одного голосу.

Отож, документ підтримали:

«Батьківщина»: Артур Василевський, Сергій Волик, Василь Гриб, Сергій Григоренко, Ганна Кравчук, Юрій Мишко, Аскольд Пекарський, Григорій Пустовіт.

«Свобода»: Андрій Буй, Юрій Вега, Андрій Калахан, Руслан Ніколайчук, Любов Серба, Олег Чернецький.

«Фронт Змін»: Павло Данильчук, Микола Дендіберін, Олександр Плісецький, Богдан Шиба.

«Наша Україна»: Андрій Козюра.
Група «Патріоти Волині»: Тарас Бас, Роман Бондарук, Рустам Дячук, Антон Сосновський.

Позафракційні: Андрій Осіпов, Олександр Пиза.

Натомість не голосували Наталія Бунда («Батьківщина»), Тетяна Дементьєва (ПР) і Анатолій Бірюков (позафракційний).

Міський голова Микола Романюк і четверо депутатів із підконтрольної йому групи «Рідне місто» утрималися. Серед цієї «четвірки на утриманні» – і представник «Фронту змін» Роман Романюк.

До слова, у «Батьківщини» у Луцькій міськраді – 17 депутатів, у «Свободи» – 8, у «Фронту змін» – 5, у «НУ» – 2. Тобто разом – 32. Враховуючи, що заяву підтримали четверо представників групи «Патріоти Волині» та двоє позафракційних депутатів, опозиції цілком до снаги було мобілізувати 38 голосів, тоді як для прийняття рішення достатньо і 26-ти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus