USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ідея ядерного роззброєння в світі зазнала повного краху

11 Березня 2014 20:32
Найбільша проблема вторгнення Росії на територію Криму – це загроза знищення планети через ядерну війну. І це відбудеться не тепер, не через те, що США виступить на захист України, а Росія під час даного конфлікту нанесе ядерні удари на знищення і отримає те ж саме у відповідь. Війна, яка знищить планету, відбудеться пізніше. Про це заявив для Інформаційного агентства Волинські Новини голова Української республіканської партії Сергій Джердж.


Також він додав, що згідно Будапештського меморандуму, Росія, США, Великобританія, а також Франція та Китай є гарантами територіальної цілісності та суверенітету України. Агресія Росії показала, що не можна міняти ядерну зброю на якийсь папірець. Якщо США, Великобританія, Франція та Китай не забезпечать територіальну цілісність України, то це чіткий сигнал всім країнам про те, що ідея ядерного роззброєння в світі зазнала повного краху. Тобто повністю дискредитуються всі договори, домовленості і принципи міжнародного співробітництва, які десятиліттями вибудовували і ООН, і ОБСЄ, і ЄС, і НАТО. Ніякого визнання та поваги до демократичних цінностей та принципів вже немає. Діє тільки принцип сили.

Тому для багатьох країн, які думали про створення ядерної зброї, сумнівались, чи створювати її чи ні, сьогодні відпали всілякі сумніви. Дії Росії спонукають багато країн до того, що ядерну збою та іншу зброю масового знищення потрібно створювати. Таким чином, зросте кількість ядерних держав у світі. Цілком очевидно, що конфлікти будуть виникати, і якщо їх вирішувати не політичними, а як показує приклад Росії, військовими, силовими методами, то відповідно значно зростає можливість застосування ядерної зброї. А це може призвести до тотальної ядерної війни, знищення життя на Землі та знищення нашої планети. Це те, що сьогодні робить Росія, Кремль та персонально Путін. Вождь зелених чоловічків розпочав спецоперацію по ліквідації планети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Джердж Показати IP 11 Березня 2014 21:03
"голова Української республіканської партії Сергій Джердж", - а точно украинской?
Антон до Джердж Показати IP 11 Березня 2014 21:23
100% :)))
304 до Джердж Показати IP 11 Березня 2014 22:52
он сказочный идиот: "не можна міняти ядерну зброю на якийсь папірець" чтоб это понять ему потребовалось 23 года
456 Показати IP 11 Березня 2014 21:51
Хворинький? Йому лікувати головку треба ... плутонієм. А де та агресія Росії? В чому вона? В Криму знаходяться ПОПівці найняті на грошики нинішніх правителів, ті самі українці + інтернаціонал. Яким боком тут дядя Пу? Правильно зробили що повідключали російські канали, ще б і україніські повідключали, то було б взагалі добре.
Анонім до 456 Показати IP 11 Березня 2014 22:02
1000% найперше відключити українські бо то маразм.Брехня на брехні і брехнею поганяє.
два дебіли до 456 та до Анонім Показати IP 11 Березня 2014 23:12
ви реально вірите у те, що написали? в те, що шизоід Пу тут не має ніякого відношення, що зброя та військова техніка в Криму взялась із повітря, що РАССЄЯ не здіснює ніякого тиску на внутрішні справи України? Ну тоді ви дійсно чи два тупих дурні чи заслані козачки щоб тролити в українських сайтах.
ЄС Показати IP 11 Березня 2014 22:35
В Бельгии назревает новый скандал - один из депутатов Европарламента заявил, что страны еврозоны участвуют в незаконном свержении правительств других государств под давлением США, и предложил Бельгии выйти из Евросоюза и НАТО. Выступление было необычно откровенным и жестким. Евродепутат Луис Лаурент в своем выступлении говорил о том, что во имя демократии или борьбы с терроризмом европейские государства и США присвоили себе право нарушать суверенитет других независимых государств и даже свергать их руководителей. Отметив, что Ирак и Афганистан стали "следствием американской лжи", евродепутат сказал, что Бельгия в первых рядах участвовала в преступлениях против человечности на территориях Туниса, Египта, Ливии, а теперь финансирует поставки оружия антиправительственным силам в Сирии. И это происходит в разгар экономического кризиса в Бельгии: сирийским повстанцам страна собирается выделить 9 миллионов евро. Под прикрытием борьбы с терроризмом продвигаются интересы финансового капитала и политика неоколониализма. Вооружая исламских повстанцев, западные страны свергают законные власти других стран в своих финансовых интересах. В частности, в Ираке США и их союзники прибрали к рукам нефтяные промыслы, в Афганистане - нажились на наркотиках. Следующими целями, по мнению депутата, станут Мали, Алжир и Иран. Война за финансовые интересы превращает западные страны в страны агрессоров и убийц. "...мне осточертели все так называемые благодетели, будь то правые, левые или центристы, которые сегодня засели в коридорах нашей коррумпированной власти... Я не признаю наших руководителей, которые играют с бомбами как малые дети играют в мяч на школьном дворе во время перемены. Я не признаю тех, кто считает себя демократами, тогда как они всего лишь самые обычные преступники", - сказал евродепутат. "Я считаю своим долгом и честью заклеймить и осудить эту власть", - добавил он. В заключение речи Louis Laurent отказался поддерживать интервенцию в Мали, как не поддерживал преступные интервенции в Ливию и Сирию, и заявил, что нужно покончить с участием Бельгии в НАТО и выйти из ЕС, коль скоро Европа вместо того, чтобы быть оплотом гуманизма, становится средством нападения на суверенные государства в угоду финансовым воротилам.
Клим Показати IP 12 Березня 2014 08:26
Ну тоді давайте розпочнемо ядерну війну. Досить Росії розкішно жити!
Оля Показати IP 12 Березня 2014 09:27
На жаль, ця людина пише все правильно. Третя світова війна уже почалася. Якщо вирішувати вся питання силою так і буде.А,що ви думаєте,зараз будуть піф-паф робити ні-це ядерний вік. Згорить Земля і всі діла на ній.А діла на най страшні і жорстокі. Коли було таке збагачення небачене,нечуване.Подумайте,кому потрібне це все людині. воно не потрібне на цьому світі.Ми все робимо,щоб Бог все це прекратив.І це буде.Прочитайте уважно Біблію. Там ясно написано при кінці світу буде тотальне збагачення,нечуване досі.Ненависть,злість,жорстокість.Ми вбиваємо один одного син бабу, батька. Про що ще можна говорити. А ні про що. Ви ні в що не вірите.А треба, бо буде пізно
Хвілолог до Оля Показати IP 12 Березня 2014 09:41
Я такої ж думки як і пан Джердж (йорж). Відлік до Армагеддону розпочався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus