USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Інформаційний терор» на Волині: погрожують сільському голові

24 Лютого 2014 11:28
Депутати Підгайцівської сільської ради заявили про те, що невідомі погрожують підгайцівському сільського голові Юрію Семенюку та депутатам сільради.

Так, 23 лютого депутати опублікували заяву, яку адресували начальнику СБУ, прокурору, начальнику УВС Волинської області. У заяві вони просять припинити тиск на сільського голову, працівників та депутатів сільськоїради.

«Сільському голові та працівникам погрожують фізичною розправою та погромом приміщення сільської ради. Користуючись ситуацією, яка склалася в Україні, невідомі протягом останніх трьох місяців постійно розкидають по селах сільськох ради та в мережах листівки провокаційного змісту, направлені проти сільського голови, хоча сільський голова та працівники сільської ради ніколи не були членами партії регіонів та від самого початку підтримували Євромайдан», - йдеться у заяві.

Як Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли раніше, у соцмережах з'являються фотографії листівок, написаних нібито від імені членів Партії регіонів, у яких учасникам Майдану погрожують відключнням комунікацій.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк спростував інформацію про те, що він написав послання до жителів сіл з погрозами відключити комунікації учасникам Майдану.

Депутати сільради стверджують, що провокаційні дії здійснюються опонентами, які програли вибори на посаду голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Постукався пипець то Показати IP 24 Лютого 2014 11:35
Що Юра торба- с**т і не*юд ти. Догався? Доображався? Долизався...
пипець до Постукався пипець то Показати IP 24 Лютого 2014 12:56
То точно) Хана Юрі))) Пересікався по роботі з ним - ***ло ще те...!
Селянин Показати IP 24 Лютого 2014 12:17
А голів Боратина, Забороля будуть питати? Он Горчинський відгрохав діткам дві хатинки..... а у самого забор 3 метри з каменю. Танком не пройдеш.
юля (не Тимошенко) Показати IP 24 Лютого 2014 12:44
Повірте, пане Селянин, що спитають у всіх і про все....... А цим "гнидам" які гребли до цього часу під себе, переступаючи через усіх - то так і треба. І їх чекає не тільки людський суд і осуд, а і небесна кара
степан Показати IP 24 Лютого 2014 13:01
потрібно ще взятись за Гіркополонківську с/раду і працівників,,,,,,,,,,,,,,,,,
.боратин Показати IP 24 Лютого 2014 13:41
В першу чергу Боратинську і Москвича обовязково
житель с Боратин Показати IP 24 Лютого 2014 13:53
так Боратинські хани собі також добрі хонки відгрохали і заплаву Стиру прихопили- повна люстрація
маяки Показати IP 24 Лютого 2014 13:54
Маяківський голова теж не святий
люди Показати IP 24 Лютого 2014 13:59
люди те що буде підтверджено що придбано чесно на зароблені зарплати ,чіпати не треба - але коли ні то треба реагувати . і подивитися що на родичів понаписували бо вони всі голі-босі виявляться а от родичі на мінімальні пенсії......
житель Крупи Показати IP 24 Лютого 2014 13:59
Шо Юра запахло смаженим ? А як же ПП "Алістер", скоро всі твої махінації вилізуть. Це тобі не п'яним по району куролесить
Волинська правда Показати IP 24 Лютого 2014 14:21
«Правий сектор Волині вимагає від керівників структурних органів виконавчої влади, керівників територіальних підрозділів центральних органів влади: прокуратури, судів, Міністерства Внутрішніх справ, Міністерства доходів і зборів у Волинській області (податкова адміністрація), управлінь ОДА, управління лісового господарства, Волинської митниці, до 24 години 24 лютого повідомити громадськість про добровільне складення повноважень. У випадку відмови вищезгадані персони будуть оголошені активними посібниками злочинного режиму Януковича і «Правий сектор» Волині не нестиме відповідальність за особисту безпеку цих керівників та розпочне щодо них жорсткий процес люстрації».
Розплата Показати IP 24 Лютого 2014 22:26
А скажи Юра громаді як примножились твої статки за період головування, як твій "бідний як церковна миша" землевпорядник хатину гримнув, як ти з барського плеча земельку поміж депутатами дерибаниш "район мотокросу" і решта, а то "конкуренти" "конкуренти"... Алкаш ти і фуфло дешеве.
Знаю Показати IP 25 Лютого 2014 09:30
Сільський голова керуючись корисливими вотивами та отмимаючи кошти в дитячому садочку відкрив магазин та аптеку.Дитячі групи в дитячому садочку переповнені в середньому 25-30 дітей. Варто подумати про дітей про майдутне. Землевпорядник Копюк Віктор Петрович заволодівши земельною ділянкою в с.Підгайці вул.Надстирна з 2013 будує будинок . Де у державного службовчя при зарплаті ну максимум 4000 грн. кошти для бідівництва "МЕЖИГІРЯ". Сільський голова та депупати за зміну цільового призначення земельної ділянки ( з ведення с/г змінити під будівництво) деруть гроші з односельців за 1 сотку - 1000 грн.( це при умові що земля є власна) Так він і зробив дорогу та бардюри..............поклав асвальт до будинку землевпорядника. Але це за гроші людей які купували землю , робили зміну цільового призначення , зрештою податки..........ну не за власні гроші вони робили покращення Прошу звернути правохоронні органи та "ПРАВИЙ СЕКТОР" на цеЙ "БЕСПРЕДЕЛ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus